Manchester City a câștigat la scor de tenis partida de aseară împotriva celor de la Leipzig, scor 6-3. Trupa lui Pep Guardiola se află pe primul loc în grupa din care mai fac parte PSG și Club Brugge, care au remizat seara trecută, scor 1-1.
În ciuda faptului că Mahrez și Grealish s-au aflat pe lista marcatorilor, Pep Guradiola a fost nemulțumit de prestația acestora, deoarece nu și-au îndeplinit sarcinile și în defensivă. Acesta nu s-a ferit să le explice jucătorilor săi ce au făcut greșit și ce așteaptă de la ei, chiar pe teren. Guardiola a părut foarte supărat pe cei doi jucători, țipând și gesticulând la aceștia.

Pep Guardiola: "Ne mai certăm din când în când"

Liga Campionilor UEFA
Doi fani ai lui Liverpool, prezenți pe Hillsborough, s-au sinucis după finala Ligii, cu Real Madrid
29/09/2022 LA 09:47
După partidă, Pep Guardiola a vorbit despre ce l-a nemulțumit la cei doi jucători: "Am vorbit la pauză despre ce avem de făcut în repriza a doua, iar ei nu au făcut acest lucru. Ne mai certăm din când în când", a spus Guardiola pentru BT Sport.
Tot după partidă, Jack Grealish a spus că acceptă criticile venite din partea antrenorului și că va asculta întotdeauna ce are de spus:
"Era vorba despre partea defensivă, nu voi vorbi despre acest lucru prea mult, poate va dori să folosim aceeași tactică și în weekend. Acesta este felul antrenorului de a fi. Mereu vrea mai mult, atât din punct de vedere ofensiv, cât și defensiv. Este clar că el e cineva de care voi asculta, mai ales după tot ce a făcut în fotbal. El doar ne dădea informații utile", a spus Jack Grealish după partidă.
Pentru Manchester City urmează meciul de sâmbătă de pe teren propriu, împotriva celor de la Southampton.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Liga Campionilor UEFA
Șeful poliției din Paris recunoaște că gestionarea finalei UEFA Champions League a fost un eșec
09/06/2022 LA 14:24
Liga Campionilor UEFA
UEFA și-a cerut scuze pentru haosul de la finala Champions League de la Paris
04/06/2022 LA 05:28