PSG - Manchester City este cel mai așteptat meci al săptămânii din Champions League. Ambele echipe se numără printre marile favorite la cucerirea trofeului, iar ambițiile vor fi cu siguranță mari, prima poziție din grupă fiind o miză suficient de mare astfel încât ambele formații să joace cu motoarele turate la maxim.
PSG a debutat cu un egal pe terenul celor de la Club Brugge, astfel că un rezultat negativ contra lui City, care a învins Leipzig în prima etapă (6-3), ar tulbura și mai mult apele la gruparea pariziană. Tensiunea în cadrul lotului formației de pe Parc de Princes este la cote ridicate după evenimentele din ultimul timp, dar totul ar putea intra pe făgașul normal în cazul unei victorii cu City în această seară.
Citește și:
Liga Campionilor UEFA
Eroul lui Manchester City la Brugge a jucat două partide în decurs de câteva ore în urmă cu 3 zile
ACUM O ORĂ

Pochettino îl consideră pe Guariola cel mai bun antrenor din lume

Deși are o echipă stelară, la conferința de presă de dinaintea partidei Mauricio Pochettino a admis că Manchester City pleacă cu prima șansă. Antrenorul lui PSG consideră că echipa sa este încă în formare, în timp ce campioana Angliei are deja un lot omogen și în plus îl are pe Pep Guardiola ca antrenor, la adresa căruia a avut numai cuvinte de laudă.
"Suntem o echipă în construcție, este un fapt real, nu doar o opinie. Jucăm împotriva echipei care pentru mine are cel mai bun antrenor din lume, Pep Guardiola, și care visează, de asemenea, la câștigarea Ligii Campionilor, la fel ca și noi. Trebuie să fim răbdători, nu suntem ipocriți, dar în acest proces Manchester City este înaintea noastră, dar este un meci de fotbal, orice se poate întâmpla.", a spus Pochettino, citat de Marca.
Pentru PSG, meciul din această seară este și un prilej de revanșă, după ce a fost eliminată chiar de City în semifinalele ediției precedente de Champions League.
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
PSG - Manchester City va fi în această seară de la ora 22:00, iar cele mai importante aspecte de pe parcursul partidei le veți găsi în format livetext pe eurosport.ro.
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, dator după 10 luni de mandat! Presa franceză atrage atenția înainte de PSG - Leipzig
ACUM 10 ORE
Premier League
Un star al lui City, hotărât să plece de pe Etihad! Guardiola e vehement: îl lasă să plece doar aici
ACUM 12 ORE