Deși oficialii parizienilor au încercat pe toate căile să-l facă pe Kylian Mbappe să rămână pe Parc des Princes, se pare că francezul are viitorul stabilit la Real Madrid. Înainte de meciul retur de miercuri din optimile UEFA Champions League dintre madrileni și PSG, Mauricio Pochettino a fost întrebat despre ce urmează să se întâmple cu starul francez al echipei.
"Mbappe este al nostru și sperăm că va fi pentru mult timp", a declarat luni antrenorul lui Paris Saint Germain, argentinianul Mauricio Pochettino, într-un interviu acordat pentru EFE. Cu două zile înainte de meciul cu Real Madrid, Pochettino a subliniat că tot ce se vorbește acum despre viitorul starului francez "este o ciudățenie", într-un dialog care a avut loc înainte ca parizienii să anunțe că Mbappe este incert din cauza unei accidentări suferite astăzi la antrenament.
CITEȘTE ȘI:
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
IERI LA 11:14

Pochettino s-a săturat de zvonurile privind viitorul lui Mbappe departe de PSG

În ciuda declarațiilor oficialilor lui PSG, care spun că Mbappe va rămâne la PSG, speculațiile cresc cu privire la o posibilă mutare la Real Madrid, club care a încercat să-l transfere vara trecută. Cu toate acestea, Pochettino rămâne calm în fața întregului zgomot din spațiul public: "Înțeleg nevoia presei de a avea știri despre unul dintre cei mai buni din lume, dar el este jucătorul nostru și sperăm să fie pentru mult timp", a spus el.
"Toată lumea vorbește și trebuie să-l ascultăm în primul rând pe el, a declarat deja că nu este momentul pentru o decizie și să așteptăm să facă o declarație. Restul sunt presupuneri și speculații a lucrurilor care pot fi foarte departe de realitate", insistă antrenorul PSG. Orice s-ar întâmpla, Pochettino apreciază implicarea lui Mbappe pe teren, după ce a fost de departe vedeta meciului tur: "Kylian trăiește în prezent, este implicat în ceea ce face și aceasta este o calitate importantă pe care o are ca om", a mai spus antrenorul argentinian despre jucătorul său, care la 23 de ani s-a impus drept unul dintre cei mai buni fotbaliști din lumea.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
IERI LA 17:27
Ligue 1
Mbappe și-ar putea anunța duminică viitorul! Presa franceză scrie că PSG se teme de ce e mai rău
14/05/2022 LA 10:42