Real Madrid a avut 7 vieți în dubla cu Manchester City și în final a a reușit să obțină o calificare istorică în finala Champions League. Campioana Angliei i-a avut în mănă pe madrilenii pe tot parcursul celor două manșe. În tur, echipa lui Guardiola a câștigat doar cu 4-3, deși scorul putea fi mult mai mare.
La returul de pe Bernabeu s-a întâmplat la fel. City a deschis scorul în minutul 73, prin Mahrez, iar apoi a ratat două mari ocazii de a încehide meciul. Nu a făcut-o, iar Realul a avut un final de vis, Rodrygo marcând o dublă în minutele 90 și 90+1, trimițând meciul în prelungiri. "Cetățenii" nu au reușit să se adune și Benzema a dat lovitura de grație în prima repriză suplimentară, dintr-un penalty obținut tot de el.
Întreaga lume a fotbalului a rămas fără cuvinte după izbânda Realului, fiind aproape imposibil de explicat cum s-a ajuns la acest scenariu neanunțat de nimic. Cu siguranță, fanii Barcelonei au ținut din tot sufletul cu Manchester City, iar victoria Realului a fost ca un "cuțit răsucit în rana" acestora. Nici reprezentanții presei nu și-au putut ascunde uimirea și frustrarea.
Premier League
Imaginația englezilor a depășit orice limită! Cum s-ar ajunge la un play-off între City și Liverpool
ACUM 9 ORE
"Carvajal a centrat și Rodrygo a marcat din nou. Acesta nu este fotbal, este un fenomen paranormal. Inexplicabil. Nu există nicio modalitate de a explica fotbalistic acest lucru. Este incredibil. Să vedem dacă o să ajungă până la urmă în finală. Numai Real Madrid face asta", au spus comentatorii postului de Radio Rac1, după ce Rodrygo a înscris golul doi.
"Nimeni nu protestează. Benzema șutează, îl înșală pe Ederson și înscrie. Madridul va fi în finală dacă City nu va înscrie. Au a reușit asta în doar zece minute", au adăugat comentatorii după reușita lui Benzema.
Citește și:

Messi, reacție de invidie după revenirea Realului

Kun Aguero a comentat meciul înmpreună cu Carlos Tevez, pe canalul său de Twich. Fostul mare atacant de la City a avut mai multe replici ironice la adresa Realului când lucrurile mergea bine pentru fosta sa echipă, dar a rămas fără cuvinte când "los blancos" au revenit. După golul doi al lui Rodrygo, Aguero a spus în direct ce mesaj a primit de la Messi, unul grăitor pentru starea de spirit a starului de la PSG în momentul în care Realul reușea o "remontada" istorică.
"Încetează cu glumele proaste. Așa ceva nu poate fi adevărat", i-a scris Messi unui Aguero vizibil devastat, conform Marca. "Da, e o nebunie", a replicat Carlos Tevez. Evident, Messi nu poate ține niciodată cu Realul, iar calificarea madrilenilor în finală cu siguranță a fost greu digerată.
Ligue 1
Oferta de ultimă oră pe care PSG i-a făcut-o lui Mbappe! Salariul record promis francezului
IERI LA 18:49
Premier League
Ilkay Gundogan pleacă de la City după 6 ani și e aproape de a semna cu un alt club uriaș
IERI LA 12:55