Finala Champions League dintre Real Madrid și Liverpool a fost amânată de 3 ori. Mai întâi s-a anunțat că vor fi 15 minute de întârziere, apoi a venit o altă amânare de 15 minute, după care s-a specificat că meciul va începe la ora 22:36. O bună parte dintre suporterii posesori de bilete nu au putut intra la timp pe stadion și de aceea organizatorii au decis aceste amânări repetate.
În toată presa internațională apar imagini cu fanii, în special cei ai lui Liverpool, care se îmbulzesc la porțile stadionului. Oamenii de ordine au fost depășiți de evenimente și încearcă cu greu să restabilească ordinea.
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
IERI LA 06:03
Poliția a intervenit în forță în unele situații, apelând la gazele lacrimogene. Fanii au fost revoltați și situația a degenerat de la un minut la altul.

Finala Champions League, amânată din cauza problemelor organizatorice

Momentan e greu de găsit vinovații pentru această situație inedită. Presa iberică a identificat însă câteva motive pentru acest scenariu total neașteptat. Conform jurnaliștilor as.com aflați la fața locului, mulți fani fără posesori de bilet au încercat să se strecoare pe stadion.
Din cauza acestora, suporterii care aveau bilet nu au putut intra la timp pe stadion și organizatorii au considerat că e nedrept față de aceștia ca meciul să înceapă la ora stabilită (22:00).
Un motiv în plus pentru haosul de la Paris a fost lipsa de fluiditate a traficului. Autocarul lui Liverpool a trebuit să facă slalom printre mașini în drum spre stadion, lucru inacceptabil la un asemenea nivel.
Pe ecranele de pe Stade de France, UEFA a afișat mesajul: "Din cauza faptului că fanii au ajuns târziu la stadion, startul partidei a fost amânat cu 15 minute". E greu de crezut că suporterii care aveau bilet au mers târziu la arenă. în mediul online apărând imagini cu suporterii ambelor echipe împânzint zona stadionului cu ore bune înainte de start. E clar că organizarea nu a fost cea mai potrivită și de aceea s-a ajuns la această situație nedorită.
Lipsa de reacție a organizatorilor este surprinzătoare, deoarece s-a știut din timp că mulți suporteri fără bilete vor merge la Paris. Conform estimărilor presei internaționale, în jur de 60.000 de fani ai "cormoranilor" se află în capitala Franței, în condițiile în care numai o treime dintre ei posedă bilet.
Premier League
Mo Salah a devenit cel mai bine plătit jucător din Premier League, dar e abia al 4-lea în lume
01/07/2022 LA 19:02
Fotbal
Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool! Egipteanul va avea un salariu uriaș
01/07/2022 LA 15:20