Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

LIVE BLOG Champions League | Chelsea, victorie cu Lille! Juventus, doar o remiză la Villarreal după golul lui Vlahovic

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 23/02/2022 la 00:07 GMT+2

UEFA Champions League revine în această seară cu alte două partide din faza optimilor de finală. Juventus merge pe terenul deținătoarei Europa League, în timp ce Lille, campioana Franței din sezonul trecut, merge la Londra, acolo unde va juca cu Chelsea, proaspăt câștigătoare a Campionatului Mondial al Cluburilor.

Los jugadores del Chelsea celebran su gol.

Credit imagine: EFE

UPDATE / Fluier final în meciurile serii! Chelsea a debutat cu o victorie, scor 2-0, în fața celor de la Lille, în timp ce Juventus a remizat în deplasare, scor 1-1, cu Villarreal.
UPDATE / Villarreal 1-1 Juventus! Parejo a restabilit egalitatea după o pasă foarte bună a lui Capoue, în minutul 66.
UPDATE / Chelsea 2-0 Lille! Pulisic a dublat avantajul gazdelor, în minutul 63, după un assist al lui Kante, care l-a găsit liber în careu.
UPDATE / Rezultatele după prima repriză:
UPDATE / Chelsea 1-0 Lille! Havertz și-a dus echipa în avantaj, înscriind cu capul după un corner executat de Ziyech.
UPDATE / Villarreal 0-1 Juventus! Vlahovic a deschis scorul din primul minut al partidei din Spania, după ce a primit o pasă perfectă de la Danilo și a trimis un șut pe jos, din careu.
UPDATE / Au început meciurile serii!
Echipele de start pentru meciul Villarreal - Juventus:
Echipe de start Villarreal - Juventus
Echipele de start pentru partida Chelsea - Lille:
Echipe de start Chelsea - Lille

Articol inițial de Alex Masgras
Seara de marți ne pregătește alte două partide interesante din optimile UEFA Champions League. Săptămâna trecută s-au disputat primele partide din această fază: PSG a învins-o în ultimul minut pe Real Madrid, grație golului lui Mbappe, Manchester City a făcut instrucție la Sporting, Bayern a obținut un egal în minutul 90 pe terenul lui Salzburg, iar Liverpool a câștigat pe terenul campioanei din Serie A, Inter.
În această seară, Juventus merge în Spania, pentru partida tur din optimile UEFA Champions League, contra lui Villarreal. Massimiliano Allegri are însă mari probleme de lot în ceea ce privește meciul din această seară. Cu Chiesa deja accidentat de la începutul anului, tehnicianul "Bătrânei Doamne" nu îl va putea folosi nici pe Dybala. Argentinianul s-a accidentat în meciul din weekend cu Torino, fiind înlocuit de McKennie în minutul 54, din cauza unei probleme musculare.
Chiar dacă problemele nu sunt grave, Allegri nu va risca și nu îl va folosi pe Dybala în partida din această seară. Nici în apărare lucrurile nu stau mai bine, cu Giorgio Chiellini și Leonardo Bonucci absenți cel puțin pentru partida tur. Astfel, Juventus merge la Villarreal cu patru absențe majore.
Juventus are șapte partide la rând fără înfrângere, dar ultimele două sunt remize: în deplasare cu Atalanta și acasă cu rivalii de la Torino. În acest moment, Juventus se află pe locul 4 în Serie A, cu 47 de puncte. De cealaltă parte, Villarreal are trei victorii în ultimele patru partide din La Liga, cu Mallorca, Betis și Granada, dar și un egal pe teren propriu cu liderul din Spania, Real Madrid.
La conferința de presă de ieri, Unai Emery a declarat că Juventus este echipa favorită în această dublă, iar Villarreal trebuie să joace un meci perfect pentru a câștiga. De asemenea, el simte foarte mult presiunea din partea fanilor, spunând că unul dintre cele mai importante lucruri este ca fanii să plece mulțumiți de la stadion. În La Liga, Villarreal se află pe locul 6, cu 39 de puncte.

Chelsea, primul meci european după victoria de la Campionatul Mondial al Cluburilor

În urmă cu două săptămâni, Chelsea se afla în Emiratele Arabe Unite, acolo unde triumfa în Campionatul Mondial al Cluburilor. Câștigătoarea sezonului trecut din UEFA Champions League a câștigat în semifinale cu Al-Hilal, iar trofeul l-a obținut după victoria în fața lui Palmeiras, după 120 de minute.
Înaintea partidei cu Lille din această seară, Chelsea a disputat în weekend partida de pe terenul lui Crystal Palace. Echipa lui Thomas Tuchel s-a impus pe final, în minutul 89, grație reușitei lui Ziyech, în urma unui joc care nu a impresionat. După 25 de etape, Chelsea se află pe locul 3, cu 25 de puncte.
De partea cealaltă, Lille este doar o amintire a echipei campioane din sezonul trecut. În acest moment, echipa se află pe locul 11, cu 36 de puncte adunate în 25 de etape, iar în weekend a remizat pe teren propriu cu Metz, penultimul loc din Franța.
La începutul lunii, Lille a suferit o înfrângere drastică pe teren propriu, atunci când PSG a câștigat cu 5-1. În ciuda parcursului slab din competiția internă, Lille nu a avut probleme în această toamnă în UEFA Champions League, câștigând grupa G, din care au mai făcut parte Salzburg, Sevilla și Wolfsburg. Lille a încheiat grupa cu 11 puncte, cu unul mai mult decât Salzburg, ocupanta locului 2.
Rămâne de văzut dacă elevii lui Jocelyn Gouvernnec vor găsi o motivație în plus în Champions League, într-o dublă manșă în care Chelsea pleacă favorită certă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo