La două zile de la partida de pe Santiago Bernabeu dintre Real Madrid și Paris Saint-Germain, Gianluigi Donnarumma a rupt tăcerea. Portarul italian s-a aflat în centrul atenției miercuri seară, după ce a gafat la primul gol marcat de Karim Benzema. În urma acelui moment, Real Madrid a găsit resursele necesare pentru a întoarce scorul, câștigând în cele din urmă partida cu 3-1 și obținând calificarea în sferturile de finală ale UEFA Champions League.
După două zile de tăcere, portarul italian le-a transmis fanilor un mesaj prin intermediul contului său de Twitter. Acesta a recunoscut că eliminarea prematură a fost o lovitură dură și că aceste două zile nu au fost ușoare, dar că aceste momente dificile îi vor face pe jucătorii parizieni mai puternici:
Liga Campionilor UEFA
Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG, iar jucătorii de la Real Madrid au răspuns
ACUM 6 ORE
"Eliminarea din Champions League a fost o lovitură dură. Ultimele două zile nu au fost ușoare, dar în urma acestor momente dificile vom reveni mai puternici. Acum trebuie să ne gândim la prezent, la câștigarea titlului în Ligue 1, să dăm tot ce avem pentru acest tricou, pentru club și pentru fanii noștri. Să o luăm de la început împreună! Allez Paris", a scris Donnarumma pe Twitter.
Donnarumma trebuie să își revină într-un timp cât mai scurt. Portarul italian trebuie să se concentreze și la playoff-ul pentru Campionatul Mondial de la finalul acestei luni. Acesta a primit încurajări în urma gafei sale de la legendele Italiei, Gianluigi Buffon și Dino Zoff, dar și din partea selecționerului Roberto Mancini.
Citește și:

JUVENTUS VREA SĂ PROFITE: PREGĂTEȘTE O OFERTĂ PENTRU DONNARUMMA

Gazzetta dello Sport anunță în ediția tipărită de azi că Juventus vrea să profite de revoluția de la PSG pentru a-l transfera pe Gianluigi Donnarumma. Văzut de unii drept principalul responsabil pentru eșecul parizienilor pe Santiago Bernabeu, portarul italian nu doar că nu s-a adaptat în capitala Franței, dar e extrem de nemulțumit că nu apără constant. Pochettino i-a folosit alternativ pe italian și pe Keylor Navas, iar "Bătrâna Doamnă" vrea să profite de situație.
https://i.eurosport.com/2022/03/10/3335247.jpg
Liga Campionilor UEFA
Rafael Nadal speră să poată ajunge la finala UEFA Champions League: "Am biletele pregătite"
IERI LA 14:16
Liga Campionilor UEFA
"Mbappe sau un nou trofeu Champions League?". Ce a răspuns Carlo Ancelotti
19/05/2022 LA 13:33