Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Probleme pentru Chelsea înaintea meciului cu Juventus! Un titular a fost depistat cu COVID

Alex Masgras

Publicat 28/09/2021 la 19:04 GMT+3

N’golo Kante a fost depistat cu COVID-19 și va rata următoarele partide ale lui Chelsea, printre care și duelul de la Torino contra celor de la Juventus, din etapa a doua a grupelor UEFA Champions League.

Thiago Silva esulta dopo il gol in Tottenham-Chelsea - Premier League 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Probleme pentru Thomas Tuchel înaintea partidei de la Torino cu Juventus. N’golo Kante, unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei Europei, a fost depistat cu COVID-19 și va rata partida din Champions League. De asemenea, francezul va rata și partida din weekend contra celor de la Southampton din Premier League.
Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a jucat în weekend în înfrângerea suferită de Chelsea pe teren propriu în fața celor de la Manchester City (0-1), fiind înlocuit după 60 de minute de către Kai Havertz.

Juventus-Chelsea, un meci al accidentaților

Kante nu este singurul absent din trupa lui Thomas Tuchel, Reece James, Mason Mount și Christian Pulisic fiind indisponibili pentru partida de la Torino. De asemenea, Jorginho este în acest moment incert, antrenorul german neștiind dacă se va putea folosi de acesta.
Nici Juventus nu stă mai bine atunci când vine vorba de jucători apți. Printre cele mai importante absențe ale "Bătrânei Doamne" se numără Paulo Dybala și Alvaro Morata, care se vor reface abia după pauza internațională din luna octombrie.
Juventus și Chelsea au început cu dreptul acest sezon de UEFA Champions League, câștigând partidele din prima etapă a grupelor. Italienii s-au impus cu 3-0 pe terenul suedezilor de la Malmo, în timp ce campioana Europei a câștigat la limită, scor 1-0, meciul de pe teren propriu cu Zenit.
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo