Deși în primul 11 trimis pe teren de Mauricio Pochettino s-au regăsit Mbappe, Neymar și Messi, PSG nu a reușit să se impună în fața celor de la Club Brugge în prima etapă a grupelor UEFA Champions League. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1 fără ca parizienii să impresioneze cu nimic.
Toată lumea aștepta să vadă spectacolul pe care-l poate oferi tripleta de aur Messi – Mbappe – Neymar, însă cei 3 nu au reușit să provoace haos în defensiva adversă. Mbappe a fost singurul care s-a evidențiat cu pasa de la golul lui Herrera din minutul 15. Francezul a părăsit mai târziu terenul, fiind accidentat.
Ligue 1
Pochettino, în mare dificultate! Un titular indiscutabil de la PSG va lipsi o perioadă semnificativă
ACUM 15 ORE

Starurile lui PSG, făcute praf după debutul slab din Champions League cu Brugge

Michael Owen, fostul atacant al Liverpool, Real Madrid, Newcastle United, Manchester United și Stoke City, a avut un discurs dur la adresa starurilor lui PSG: "Visăm prea mult că vor face spectacol împreună. Acești atacanți pe care-i are PSG sunt fenomenali pe plan individual, dar împreună mi se pare că fac echipa mai slabă.
Nu am înțeles de ce sunt ei favoriți la câștigarea trofeului UEFA Champions League. Cred că echipele engleze, Chelsea, Liverpool, Manchester City și Manchester United sunt mult mai bune. Faptul că i-au adus pe Donnarumma și Sergio Ramos le-au crescut șansele la câștigarea UCL, dar aducerea lui Messi nu mi s-a părut deloc inspirată", a spus Michael Owen pentru BT Sport.

L'Equipe, relatare despre decepția profundă a fanilor lui PSG

L'Equipe a avut de asemenea un material dur în care a transmis ce dezamăgire au putut trăi fanii lui PSG. "Fantomatic", a titrat L'Equipe pe prima pagină: "Puțin incisivi în ultimii treizeci de metri și insuficient de implicați în presing, Neymar și Messi nu au înclinat balanța pentru PSG. Defensiv, Messi nu a participat.
Ofensiv, Neymar s-a arătat prea puțin inspirat", au notat jurnaliștii L'Equipe, care i-au acordat nota 5 lui Messi și 4 lui Neymar. Aceasta a fost prima partidă în care Mauricio Pochettino i-a folosit pe toți trei în linia de atac. Următoarea partidă a lui PSG este duminică, în campionat, împotriva celor de la Olympique Lyon.
Ligue 1
Afirmația lui Pochettino despre Messi care i-a enervat pe Neymar și Mbappe! "Am avut o problemă"
ACUM 20 ORE
Ligue 1
Sergio Ramos trăiește un coșmar fără sfârșit! Ibericul nu va debuta nici în această săptămână la PSG
ACUM O ZI