Deși în primul 11 trimis pe teren de Mauricio Pochettino s-au regăsit Mbappe, Neymar și Messi, PSG nu a reușit să se impună în fața celor de la Club Brugge în prima etapă a grupelor UEFA Champions League. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1 fără ca parizienii să impresioneze cu nimic.
Toată lumea aștepta să vadă spectacolul pe care-l poate oferi tripleta de aur Messi – Mbappe – Neymar, însă cei 3 nu au reușit să provoace haos în defensiva adversă. Mbappe a fost singurul care s-a evidențiat cu pasa de la golul lui Herrera din minutul 15. Francezul a părăsit mai târziu terenul, fiind accidentat.
Ligue 1
Super lovitura pregătită de PSG pe piața transferurilor! Pe ce jucător de la Mondial au pus ochii
ACUM 6 ORE

Starurile lui PSG, făcute praf după debutul slab din Champions League cu Brugge

Michael Owen, fostul atacant al Liverpool, Real Madrid, Newcastle United, Manchester United și Stoke City, a avut un discurs dur la adresa starurilor lui PSG: "Visăm prea mult că vor face spectacol împreună. Acești atacanți pe care-i are PSG sunt fenomenali pe plan individual, dar împreună mi se pare că fac echipa mai slabă.
Nu am înțeles de ce sunt ei favoriți la câștigarea trofeului UEFA Champions League. Cred că echipele engleze, Chelsea, Liverpool, Manchester City și Manchester United sunt mult mai bune. Faptul că i-au adus pe Donnarumma și Sergio Ramos le-au crescut șansele la câștigarea UCL, dar aducerea lui Messi nu mi s-a părut deloc inspirată", a spus Michael Owen pentru BT Sport.

L'Equipe, relatare despre decepția profundă a fanilor lui PSG

L'Equipe a avut de asemenea un material dur în care a transmis ce dezamăgire au putut trăi fanii lui PSG. "Fantomatic", a titrat L'Equipe pe prima pagină: "Puțin incisivi în ultimii treizeci de metri și insuficient de implicați în presing, Neymar și Messi nu au înclinat balanța pentru PSG. Defensiv, Messi nu a participat.
Ofensiv, Neymar s-a arătat prea puțin inspirat", au notat jurnaliștii L'Equipe, care i-au acordat nota 5 lui Messi și 4 lui Neymar. Aceasta a fost prima partidă în care Mauricio Pochettino i-a folosit pe toți trei în linia de atac. Următoarea partidă a lui PSG este duminică, în campionat, împotriva celor de la Olympique Lyon.
Ligue 1
Galtier e sigur cu privire la viitorul lui Mbappe! Ce spune despre rămânerea lui Messi la PSG
26/11/2022 LA 09:47
Ligue 1
Mbappe, atacat de un fost coleg de la PSG: "Nu înțelege că cei de lângă el sunt mai fenomene ca el"
25/11/2022 LA 10:20