Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG – Real Madrid, duelul de 5 stele din UEFA Champions League! David Beckham: "Sunt fericit că nu voi fi la stadion"

Irina Aldea

Publicat 15/02/2022 la 09:55 GMT+2

David Beckham a refuzat să spună pe cine susține dintre PSG și Real Madrid, înaintea confruntării dintre cele două din UEFA Champions League.

David Beckham

Credit imagine: Getty Images

PSG primește vizita celor de la Real Madrid în primul tur al optimilor de finală, în această seară de la ora 22. Sezonul trecut, cele două echipe au încheiat competiția în faza semifinalelor, fiind eliminate de Manchester City, respectiv Chelsea. Anul acesta, una dintre ele va ieși mult mai devreme din competiție, iar presiunea este mai mare ca oricând.
David Beckham, care a reprezentat ambele echipe în momente diferite ale carierei sale, a transmis că va sărbători golurile marcate de fiecare echipă, fiind departe de stadion. Într-un videoclip postat de PSG (via Marca), Beckham a spus: "Sunt fericit că nu voi fi la stadion. Ar fi fost grozav să văd două echipe pentru care am jucat confruntându-se. Dar, sincer să fiu, aș prefera să mă uit acasă la televizor. Astfel pot sărbători fiecare gol, indiferent cine marchează".

David Beckham a refuzat să dezvăluie pe cine susține în duelul PSG – Real Madrid din UEFA Champions League

Fostul mijlocaș al lui Manchester United a adăugat: "Dacă ne uităm la jucători și la istoria acestor două echipe, la pasiunea suporterilor din cele două orașe, această întâlnire este un vis pentru orice fan. Ar putea fi un joc foarte ofensiv. Două echipe grozave se confruntă, și sunt două dintre cele mai interesante echipe ale momentului. Ambele sunt lideri în campionat și au antrenori și jucători grozavi".
După ce a petrecut opt ​​ani pe Old Trafford, Beckham a ajuns la Real Madrid în 2003. A bifat 159 de apariții în competiții pentru "galactici", marcând 20 de goluri și oferind 51 de pase decisive înainte de a merge la LA Galaxy în 2007. Ajuns la 46 de ani, Beckham și-a încheiat cariera după o perioadă de șase luni la PSG, în 2013. Beckham a bifat acolo 14 apariții în toate competițiile pentru parizieni, oferind două pase decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo