PSG primește vizita celor de la Real Madrid în primul tur al optimilor de finală, în această seară de la ora 22. Sezonul trecut, cele două echipe au încheiat competiția în faza semifinalelor, fiind eliminate de Manchester City, respectiv Chelsea. Anul acesta, una dintre ele va ieși mult mai devreme din competiție, iar presiunea este mai mare ca oricând.
David Beckham, care a reprezentat ambele echipe în momente diferite ale carierei sale, a transmis că va sărbători golurile marcate de fiecare echipă, fiind departe de stadion. Într-un videoclip postat de PSG (via Marca), Beckham a spus: "Sunt fericit că nu voi fi la stadion. Ar fi fost grozav să văd două echipe pentru care am jucat confruntându-se. Dar, sincer să fiu, aș prefera să mă uit acasă la televizor. Astfel pot sărbători fiecare gol, indiferent cine marchează".
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
ACUM 8 ORE

David Beckham a refuzat să dezvăluie pe cine susține în duelul PSG – Real Madrid din UEFA Champions League

Fostul mijlocaș al lui Manchester United a adăugat: "Dacă ne uităm la jucători și la istoria acestor două echipe, la pasiunea suporterilor din cele două orașe, această întâlnire este un vis pentru orice fan. Ar putea fi un joc foarte ofensiv. Două echipe grozave se confruntă, și sunt două dintre cele mai interesante echipe ale momentului. Ambele sunt lideri în campionat și au antrenori și jucători grozavi".
După ce a petrecut opt ​​ani pe Old Trafford, Beckham a ajuns la Real Madrid în 2003. A bifat 159 de apariții în competiții pentru "galactici", marcând 20 de goluri și oferind 51 de pase decisive înainte de a merge la LA Galaxy în 2007. Ajuns la 46 de ani, Beckham și-a încheiat cariera după o perioadă de șase luni la PSG, în 2013. Beckham a bifat acolo 14 apariții în toate competițiile pentru parizieni, oferind două pase decisive.
Premier League
David Beckham, sfaturi pentru United înainte de sosirea lui Ten Hag! Ce mesaj a avut pentru Ronaldo
09/05/2022 LA 08:23
MLS
Beckham mută Barcelona la Inter Miami! 4 jucători care au scris istorie pe Camp Nou, doriți în MLS
28/03/2022 LA 18:14