Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rachetă! 32 de secunde i-a luat lui Dusan Vlahovic să înscrie primul său gol în Liga Campionilor

Andrei Nicolae

Publicat 22/02/2022 la 23:04 GMT+2

Dusan Vlahovic, atacantul lui Juventus, a avut un debut fulminant în cea mai prestigiosă competiție din Europa la nivel de cluburi, reușind să marcheze în secunda 32 în deplasarea de la Villarreal.

Dusan Vlahovic (Juventus) esulta dopo il gol al Villarreal, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Dusan Vlahovic pare a fi atacantul pe care Juventus îl căuta de ceva vreme. Piemontezii au plătit aproximativ 75 de milioane de euro în luna ianuarie, pentru transferul jucătorului de la Fiorentina, iar primele roade încep să apară.
După ce a marcat un primul gol în Serie A, în partida cu Verona, atacantul sârb s-a remarcat pentru Juventus și în Liga Campionilor. El a deschis scorul în secunda 32 în partida din deplasare cu Villarreal, din manșa tur a optimilor de finală. Reușita lui a atras imediat atenția.

32 de secunde i-a luat lui Dusan Vlahovic să înscrie primul său gol în Liga Campionilor

Practic, lui Dusan Vlahovic i-a luat doar 32 de secunde pentru a înscrie primul său gol în Liga Campionilor. El este și primul jucător al celor de la Juventus care a marcat la debutul său în era modernă a întrecerii, într-un meci din faza eliminatorie.
Așadar, "Bătrâna Doamnă" se felicită că a reușit să aducă un atacant cu potențial imens în această iarnă. În acest sezon, Vlahovic a devenit cel mai tânăr jucător din ultimii 62 de ani care ajunge la 15 goluri înainte de jumătatea sezonului în Serie A (a atins acea bornă după 17 etape).
Sârbul a avut multe oferte în iarnă, dar a preferat Juventus, în contextul în care s-a acomodat perfect în Italia. În plus, la "Bătrâna Doamnă" va avea, în teorie, şansa să evolueze an de an în Champions League. În Premier League nu avea această garanție. Arsenal, Tottenham, Chelsea și Manchester United au fost cluburile din Anglia care au fost interesate de transferul lui Vlahovic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo