Manchester United joacă marți seară partida retur cu Atletico Madrid din optimile UEFA Champions League. Echipa lui Ralf Rangnick speră să obțină calificarea în sferturi, după victoria spectaculoasă din weekend, în fața celor de la Tottenham. United s-a impus cu 3-2 iar Cristiano Ronaldo a marcat toate cele trei goluri ale "diavolilor".
În Champions League, după partida tur, scorul este 1-1, iar echipa lui Rangnick speră ca victoria din weekend să le dea un imbold major jucătorilor săi în perspectiva confruntării cu Atletico. Antrenorul interimar este sigur că Ronaldo va fi din nou în formă la meciul de marți, dar a dat de înțeles că victoria în fața lui Spurs a venit în urma unui efort colectiv al echipei:
"Nu sunt îngrijorat în ceea ce privește recuperarea lui, până acum a fost o persoană care a avut mereu grijă de corpul său, știe ce să facă. Vom vedea dacă va putea marca alte trei goluri. Nu este ușor să marchezi de trei goluri împotriva acestei echipe.
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 9 ORE
Cred că prestația sa cu Tottenham a fost bună, dacă nu chiar foarte bună. Asta sperăm să vedem și mâine seară de la el. Nu e vorba numai despre Cristiano, ci despre întreaga echipă. Am văzut în prima repriză la Madrid ce nu ar trebui să facem și cum nu trebuie să jucăm. Acesta a fost subiectul de discuție ieri și azi când am vorbit despre meciul de mâine", a declarat Rangnick.

Cristiano Ronaldo, eurogol pentru United, în disputa cu Tottenham

Citește și:

Ralf Rangnick rămâne pozitiv în legătură cu sezonul lui Manchester United

Rezultatul lui Manchester United cu Tottenham din weekend poate fi un moment de cotitură pentru echipa lui Ralf Rangnick. Victoria spectaculoasă de pe Old Trafford a venit chiar înaintea returului cu Atletico Madrid, iar un nou rezultat pozitiv ar putea însemna enorm pentru "diavoli" în lupta pentru locul 4 din Premier League.
Întrebat la conferința de presă dacă un rezultat negativ în fața lui Atletico ar fi o lovitură puternică pentru United, Rangnick a preferat să privească lucrurile într-un mod pozitiv și să schimbe întrebarea jurnalistului respectiv:
"Aș schimba întrebarea și aș întreba câtă încredere ne-ar da o victorie în meciul de mâine. Avem o oportunitate fantastică să fim printre cele mai bune opt echipe ale Europei. Meciul împotriva lui Tottenham a arătat nivelul pe care îl putem atinge. Dacă mai adăugăm 20% acelei prestații, sunt sigur că putem câștiga mâine.
Este vorba mai mult despre ambiția noastră. Vrem să mergem mai departe și să arătăm că ne putem bate cu cele mai bune echipe ale Europei. Vom face tot posibilul să câștigăm partida de mâine", a mai spus Ralf Rangnick la conferința de presă.
Liga Campionilor UEFA
Măsuri drastice pentru fanii care își vând biletele la finala UCL! Ce au pățit 13 fani englezi
ACUM 10 ORE
Liga Campionilor UEFA
Mbappe, subiect închis pentru Ancelotti! Ce a răspuns când a fost întrebat de atacantul francez
ACUM 12 ORE