Tragerea la sorți de la Nyon pentru UEFA Champions League s-a repetat, iar Real Madrid se poate considera acum cea mai nedreptățită! De la un meci cu Benfica Lisabona a ajuns la o confruntare cu ... PSG!Și pentru parizieni "dubla" din această fază a competiției este mai complicată, având în vedere că Manchester United este cotată azi mai slab decât cea mai titrată echipă din istoria UCL.
La prima tragere la sorți, Los Blancos au fost extrași din urne, pentru cele două jocuri cu Benfica, înaintea gafei cu Manchester United, care i-a obligat pe oficialii UEFA să repete evenimentul. Mass-media spaniolă a evidențiat deja că nu vor accepta destul de ușor această situație și vor contesta această tragere la sorți.
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 19 ORE

Real Madrid, reacție vehementă după a doua tragere la sorți a optimilor Champions League

Presa din Spania a obținut reacții din cadrul clubului de pe Santiago Bernabeu. Potrivit SER, trupa lui Carlo Ancelotti nu își poate explica decizia forului continental de a repeta întreaga tragere la sorți. "Este o falsificare la fel de flagrantă ca cea care a avut loc ulterior", anunță surse apropiate de Real Madrid.
În plus, directorul departamentului de relaţii instituţionale al clubului, Emilio Butragueno, a avut o reacție publică în acest context. "A fost surprinzător, regretabil și foarte greu de înțeles. Ținând cont de milioanele de fani care așteptau tragerea la sorți, precum și de întreaga lume a sportului. O înfruntăm cu toată iluzia, conștienți de ce înseamnă această competiție pentru acest club și pentru suporterii noștri. Conștienți și de dificultatea rivalei și de categoria jucătorilor pe care îi au, dar cu încrederea că echipa va juca doi jocuri grozave. Sperăm să fim în tragerea la sorți din sferturile de finală".
https://i.eurosport.com/2021/12/13/3271268.jpg
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
ACUM O ZI
Liga
Real Madrid, în doliu! Legendarul Paco Gento s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
ACUM O ZI