Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid nu vrea repetarea tragerii la sorți a optimilor UEFA Champions League! Reclamația madrilenilor

Irina Aldea

Publicat 13/12/2021 la 15:28 GMT+2

UEFA a luat o decizie fără precedent și va repeta tragerea la sorți a optimilor UEFA Champions League, după câteva gafe în serie la ceremonia de azi de la ora 13. Real Madrid, care a picat cu Benfica, nu e de acord cu repetarea procesului.

Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Decizie fără precedent a UEFA în urma tragerii la sorți a optimilor UCL de la ora 13. Uniunea europeană de fotbal (UEFA) a decis reluarea tragerii la sorţi a meciurilor din optimile de finală ale UEFA Champions LEague, din cauza unei erori tehnice apărute în soft-ul care avertiza oficialii ce echipe nu pot fi împerecheate.
Manchester United a fost trasă la sorţi, din eroare, ca adversară a echipei spaniole Villarreal, deşi ambele echipe s-au înfruntat deja în faza grupelor, iar apoi bila clubului din Premier League nu a mai fost introdusă în bolul cu adversarele echipei Atletico Madrid. United a căzut cu Paris Saint-Germain, în timp ce Atletico urma să înfrunte Bayern Munchen.

UEFA repetă tragerea la sorți a optimilor Champions League! Real Madrid contestă decizia forului continental

L’Equipe anunță că Real Madrid a transmis către UEFA că nu este de acord cu reluarea procesului de tragere la sorți după ce madrilenii au picat cu Benfica în otpimile UEFA Champions League. Galacticii sunt de părere că dacă totuși tragerea la sorți trebuie refăcută, atunci partida lor cu Benfica nu ar trebui modificată, întrucât erorile comise de UEFA s-au întâmplat după ce Real Madrid a aflat că va întâlni Benfica în optimi.
UEFA a declarat nulă prima tragere la sorţi şi va purcede la o nouă tragere la sorţi de la ora 16:00, ora României. Optimile de finală se vor disputa pe 15, 16, 22, 23 februarie 2022 (turul) și 8, 9, 15, 16 martie 2022 (returul). Sferturile de finală sunt programate pe 5, 6 aprilie 2022 (turul) și 12, 13 aprilie 2022 (returul). Semifinalele se vor disputa pe 26, 27 aprilie 2022 (turul) și 3, 4 mai 2022 (returul). Marea finală va avea loc pe 28 mai 2022, pe Krestovsky Stadium din Sankt Petersburg.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo