Decizie fără precedent a UEFA în urma tragerii la sorți a optimilor UCL de la ora 13. Uniunea europeană de fotbal (UEFA) a decis reluarea tragerii la sorţi a meciurilor din optimile de finală ale UEFA Champions LEague, din cauza unei erori tehnice apărute în soft-ul care avertiza oficialii ce echipe nu pot fi împerecheate.
Manchester United a fost trasă la sorţi, din eroare, ca adversară a echipei spaniole Villarreal, deşi ambele echipe s-au înfruntat deja în faza grupelor, iar apoi bila clubului din Premier League nu a mai fost introdusă în bolul cu adversarele echipei Atletico Madrid. United a căzut cu Paris Saint-Germain, în timp ce Atletico urma să înfrunte Bayern Munchen.
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
ACUM O ORĂ

UEFA repetă tragerea la sorți a optimilor Champions League! Real Madrid contestă decizia forului continental

L’Equipe anunță că Real Madrid a transmis către UEFA că nu este de acord cu reluarea procesului de tragere la sorți după ce madrilenii au picat cu Benfica în otpimile UEFA Champions League. Galacticii sunt de părere că dacă totuși tragerea la sorți trebuie refăcută, atunci partida lor cu Benfica nu ar trebui modificată, întrucât erorile comise de UEFA s-au întâmplat după ce Real Madrid a aflat că va întâlni Benfica în optimi.
UEFA a declarat nulă prima tragere la sorţi şi va purcede la o nouă tragere la sorţi de la ora 16:00, ora României. Optimile de finală se vor disputa pe 15, 16, 22, 23 februarie 2022 (turul) și 8, 9, 15, 16 martie 2022 (returul). Sferturile de finală sunt programate pe 5, 6 aprilie 2022 (turul) și 12, 13 aprilie 2022 (returul). Semifinalele se vor disputa pe 26, 27 aprilie 2022 (turul) și 3, 4 mai 2022 (returul). Marea finală va avea loc pe 28 mai 2022, pe Krestovsky Stadium din Sankt Petersburg.
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
IERI LA 05:21
Liga
Condusă acasă cu 2-0 de Elche, Real Madrid s-a salvat și a egalat în prelungiri!
IERI LA 17:36