Prima seară de UEFA Champions League a fost un bun prilej pentru suporteri să celebreze întoarcerea fotbalului de cea mai înaltă calitate, însă în același timp o șansă importantă pentru hoți să pătrundă în casele fotbaliștilor care erau prea ocupați cu echipele de club la ora respectivă.
Acesta este și cazul lui Reece James, fundașul lui Chelsea, dar și al Angliei. În seara de marți, când evolua în UEFA Champions League pe Stamford Brigde împotriva rușilor de la Zenit, James a fost prădat de hoți. Acesta a publicat pe contul personal de Instagram imaginile surprise pe camerele de vedere.
Premier League
John Terry, dezvăluiri incredibile despre Mourinho! Ce îi cerea să facă în timpul meciului
ACUM 9 ORE

Reece James, prădat de hoți în timp ce juca în Champions League

"În seara zilei de 14 septembrie 2021, când jucam la clubul meu la revenirea UEFA Champions League, un grup de hoți lași au pătruns în casa mea. Au reușit să plece cu un seif greu care conține câteva obiecte personale. Nu păstrez niciodată niciun fel de bijuterii ale mele în casă, așa că tot ce se afla în seif sunt medalia de campion UCL, medalia de câștigător al Supercupei și medalia de finalist la EURO 2020.
Aceste medalii au fost câștigate reprezentând Chelsea și Anglia - onoruri care nu mi se pot lua niciodată indiferent dacă am sau nu medalii fizice care să o demonstreze. Cu toate acestea, fac apel la toți fanii mei din Chelsea și Anglia pentru a ajuta la identificarea acestor indivizi care nu-și vor putea niciodată găși liniștea, deoarece dovezile se adună împotriva lor.
Poliția, consilierii mei și Chelsea FC (și mulți alții) sunt în spatele meu, deoarece avem indicii ferme despre cine sunt făptașii. Ne apropiem tot mai mult. Din fericire, nimeni nu a fost prezent în casă la acel moment, dar vreau să vă anunț pe toți că sunt în siguranță și bine. Apreciez cu adevărat că am platforma asta la dispoziție pentru a vă spune totul despre necazul meu și sper împreună să putem prinde aceste persoane și să oferim dreptate acolo unde se cuvine", a fost mesajul fotbalistului.
Premier League
Chelsea, ce lovitură! Londonezii au perfectat transferul unuia dintre marii absenți de la Mondial
28/11/2022 LA 16:36
Fotbal
EXCLUSIV | Interviu cu Adrian Avasâlcăi, singurul antrenor român de la Academia lui Chelsea
20/11/2022 LA 06:34