Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rio Ferdinand, "șocat" de ce l-a pus Pochettino pe Messi să facă în meciul cu Man City: "Total lipsit de respect!"

Irina Aldea

Publicat 29/09/2021 la 10:56 GMT+3

Chiar dacă a câștigat cu 2-0 în fața lui Manchester City, Pochettino continuă să atragă după sine tot felul de controverse în ceea ce-l privește pe Leo Messi la PSG.

Leo Messi & Rio Ferdinand

Credit imagine: Eurosport

Starul venit de la Barcelona, Leo Messi, a fost surprins aseară la meciul din UEFA Champions League cu Manchester City făcând "un job" neobișnuit. Argentinianul s-a întins pe gazon în spatele zidului format din colegii lui pentru a apăra o lovitură liberă dictată în dreptul adversarilor.
Fostul fundaș al lui Manchester United, Rio Ferdinand, este de părere că acela a reprezentat un moment "total lipsit de respect" al lui Pochettino la adresa sextuplului câștigător al Balonului de Aur: "În momentul în care Mauricio Pochettino i-a spus să facă asta la antrenament cineva trebuia să facă pasul în față și să spună "nu, nu, nu, nu, asta nu i se poate întâmpla lui Leo Messi".
Pur și simplu nu poți. Este total lipsit de respect, eu în locul lui nu aș fi făcut așa ceva. Dacă eram în echipă, i-aș fi spus lui Leo că mă așez eu pe jos, pe gazon. Nu l-aș fi putut lăsa să stea pe jos așa, nu pot să văd așa ceva. Ceva e în neregulă, să-și murdărească echipamentul așa... nu e ceva ce Leo Messi face!", a spus Rio Ferdinand pentru BT Sport.

Leo Messi a spart gheața la PSG și a marcat primul său gol în tricoul parizienilor

Leo Messi a marcat aseară al 121-lea său gol în UEFA Champions League, în poarta campioanei Angliei, Manchester City. Argentinianul, aflat la prima sa reuşită în tricoul lui PSG, a trimis balonul în plasă în minutul 74, cu o execuţie perfectă de la marginea careului, în urma unei combinaţii cu Kylian Mbappe.
Parizienii au deschis scorul în prima repriză, prin senegalezul Idrissa Gueye, în minutul 8.Clasamentul golgheterilor actualei ediţii a UEFA Champions League este dominat de franco-ivorianul Sebastien Haller, atacantul echipei Ajax Amsterdam, care a înscris al cincilea său gol, marţi, în meciul cu Beşiktaş Istanbul (2-0), urmat de francezul Christopher Nkunku (RB Leipzig), cu patru reuşite.
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo