Ronald Koeman pare să aibă orele numărate la FC Barcelona, după ce echipa a suferit o altă înfrângere drastică în Liga Campionilor. După înfrângerea de la Lisabona, antrenorul olandez a refuzat să vorbească despre demisie.
A fost al doilea eșec al catalanilor cu 3-0 în acest sezon al Ligii Campionilor, din tot atâtea jocuri disputate. În prima rundă, Barca a fost întrecută pe Camp Nou de Bayern Munchen.
Liga
Cel mai bine plătit jucător de la Barcelona regretă că nu a ajuns în Premier League
ACUM 15 ORE
Mai mult, echipa nu a tras niciun șut pe poartă în cele două întâlniri.

Ronald Koeman a refuzat să vorbească despre demisie după o altă noapte amară

"Rezultatul e greu de acceptat, dar nu reflectă ce a fost în teren. Cred că echipa a jucat bine până la 0-2. Diferența a fost că ei au marcat, iar noi nu am reușit asta. Am avut patru ocazii clare de a marca, iar asta schimbă soarta unui meci. Mă simt susținut de jucători, de atitudinea lor. De cei din club? Nu știu. Nu putem compara Barcelona cu echipa de acum câțiva ani. Pentru mine este limpede.
La final, vinovat este antrenorul. În multe momente, am avut o abordare bună, am fost superiori, dar de la 0-2 am avut probleme. Am fost inferiori doar la capitolul eficiență", a declarat Ronald Koeman la conferința de presă, conform Marca.
Catalanii au ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie în Liga Campionilor, după 0-3 cu Benfica. Golaverajul este grăitor despre coșmarul pe care îl trăiește Barcelona: 2-14!
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Premier League
Guardiola, dispus să-l transfere la Manchester City pe fotbalistul de care Barcelona nu e mulțumită
ACUM 17 ORE
Liga
Ronald Koeman, reacție vehementă la adresa fanilor care i-au cerut socoteală după El Clasico
ACUM 18 ORE