Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronald Koeman a refuzat să vorbească despre demisie după o altă noapte amară

Andrei Nicolae

Actualizat 30/09/2021 la 01:01 GMT+3

Barcelona a pierdut partida cu Benfica, scor 0-3, suferind al doilea eșec cu acest scor în Liga Campionilor, în actualul sezon

Koeman

Credit imagine: Getty Images

Ronald Koeman pare să aibă orele numărate la FC Barcelona, după ce echipa a suferit o altă înfrângere drastică în Liga Campionilor. După înfrângerea de la Lisabona, antrenorul olandez a refuzat să vorbească despre demisie.
A fost al doilea eșec al catalanilor cu 3-0 în acest sezon al Ligii Campionilor, din tot atâtea jocuri disputate. În prima rundă, Barca a fost întrecută pe Camp Nou de Bayern Munchen.
Mai mult, echipa nu a tras niciun șut pe poartă în cele două întâlniri.

Ronald Koeman a refuzat să vorbească despre demisie după o altă noapte amară

"Rezultatul e greu de acceptat, dar nu reflectă ce a fost în teren. Cred că echipa a jucat bine până la 0-2. Diferența a fost că ei au marcat, iar noi nu am reușit asta. Am avut patru ocazii clare de a marca, iar asta schimbă soarta unui meci. Mă simt susținut de jucători, de atitudinea lor. De cei din club? Nu știu. Nu putem compara Barcelona cu echipa de acum câțiva ani. Pentru mine este limpede.
La final, vinovat este antrenorul. În multe momente, am avut o abordare bună, am fost superiori, dar de la 0-2 am avut probleme. Am fost inferiori doar la capitolul eficiență", a declarat Ronald Koeman la conferința de presă, conform Marca.
Catalanii au ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie în Liga Campionilor, după 0-3 cu Benfica. Golaverajul este grăitor despre coșmarul pe care îl trăiește Barcelona: 2-14!
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo