Ronald Koeman pare să aibă orele numărate la FC Barcelona, după ce echipa a suferit o altă înfrângere drastică în Liga Campionilor. După înfrângerea de la Lisabona, antrenorul olandez a refuzat să vorbească despre demisie.
A fost al doilea eșec al catalanilor cu 3-0 în acest sezon al Ligii Campionilor, din tot atâtea jocuri disputate. În prima rundă, Barca a fost întrecută pe Camp Nou de Bayern Munchen.
Fotbal
Barcelona nu renunță ușor la Lewandowski! O nouă contestație depusă privind suspendarea polonezului
06/12/2022 LA 09:29
Mai mult, echipa nu a tras niciun șut pe poartă în cele două întâlniri.

Ronald Koeman a refuzat să vorbească despre demisie după o altă noapte amară

"Rezultatul e greu de acceptat, dar nu reflectă ce a fost în teren. Cred că echipa a jucat bine până la 0-2. Diferența a fost că ei au marcat, iar noi nu am reușit asta. Am avut patru ocazii clare de a marca, iar asta schimbă soarta unui meci. Mă simt susținut de jucători, de atitudinea lor. De cei din club? Nu știu. Nu putem compara Barcelona cu echipa de acum câțiva ani. Pentru mine este limpede.
La final, vinovat este antrenorul. În multe momente, am avut o abordare bună, am fost superiori, dar de la 0-2 am avut probleme. Am fost inferiori doar la capitolul eficiență", a declarat Ronald Koeman la conferința de presă, conform Marca.
Catalanii au ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie în Liga Campionilor, după 0-3 cu Benfica. Golaverajul este grăitor despre coșmarul pe care îl trăiește Barcelona: 2-14!
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
30/11/2022 LA 11:43