Kylian Mbappe, omul care a marcat golul victoriei în meciul tur de pe Parc des Princes, va lipsi cel mai probabil de pe teren miercuri, în partida retur din Spania, după ce s-a accidentat la antrenament. Potrivit L'Equipe, primele teste au exclus că starul francez ar avea o fractură. Îngrijorările nu sunt mari în vederea stării lui Mbappe, însă șansele ca el să evolueze miercuri sunt foarte mici.
Cu puțin peste 48 de ore înainte de a se confrunta cu Real Madrid în cel mai important joc al anului, Kylian Mbappe a suferit o accidentare dură. Totul a venit ca urmare a unei lovituri puternice primită de la colegulsău Gueye, care a avut o intrare urâtă cu crampioanele la înaintare, în apropiere de gleznă. Mbappe, simțind intrarea tare, s-a aruncat rapid la pământ, iar echipa medicală a intervenit imediat.
Ligue 1
Dovada clară că Mbappe va pleca de la PSG! Decizia de ultimă oră luată de conducerea parizienilor
ACUM 10 ORE
CITEȘTE ȘI:

Cine l-a faultat pe Mbappe la antrenament înaintea returului cu Real Madrid

Astfel, prezența lui Kylian Mbappe pentru înfruntarea cu Real Madrid este pusă sub semnul întrebării. Potrivit Le Parisien , atacantul trebuie să fie supus mai multor teste pentru a determina gravitatea accidentării sale. AS.com scrie că francezul nu va fi apt pentru meciul atât de important programat miercuri pe Bernabeu.
Mbappe, care nu a jucat sâmbătă cu Nice din cauza acumulării de cartonașe galbene, se antrenase normal duminică la Camp des Loges. În această dimineață, internaționalul francez s-a antrenat normal, dar, după cum a anunțat presa din Franța, a suferit o accidentare la antrenament, iar acum încă așteaptă rezultatele unor teste pentru a se stabili dacă poate călători la Madrid pentru manșa retur a optimilor de finală a UEFA Champions League.
Premier League
Mbappe, surclasat la un capitol la care excelează! Cine e "regele driblingurilor" în Europa
ACUM 12 ORE
Ligue 1
Oferta de ultimă oră pe care PSG i-a făcut-o lui Mbappe! Salariul record promis francezului
IERI LA 18:49