Articol scris de Andrei Nicolae
Carlo Ancelotti a avut aseară un moment magic de inspirație și a riscat tot, în momentul în care a scos de pe teren celebra linie mediană formată din Kroos, Casemiro și Modric. Jucătorii introduși de italian, și anume Camavinga, Asensio și Rodrygo, au fost cruciali în remontada de două minute a madrilenilor.
Brazilianul a reușit să marcheze dubla care a trimis meciul în prelungiri. Camavinga a trimis centrarea reluată de Benzema la primul gol și a făcut cursa care a dus la dictarea penalty-ului din prelungiri. Asensio a fost la rândul său activ din momentul în care a fost introdus în teren și și-a făcut simțită prezența, fiind o amenințare constantă pentru echipa lui Guardiola. Ibericul a deviat ușor mingea la golul doi marcat de Rodrygo, fiind creditat cu assist.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Citește și:

Ancelotti s-a sfătuit cu Kroos și Marcelo înaintea schimbărilor din prelungiri

Antrenorul de pe Bernabeu a oferit în cele treizeci de minute de prelungiri un moment inedit. Italianul a fost surprins consultându-se cu Marcelo și Toni Kroos în legătura cu ce schimbări să facă, aspect confirmat chiar de jucătorul neamț:
"Ancelotti ne-a cerut părerea nouă, veteranilor, legate de schimbările din prelungiri. Asta descrie perfect ce fel de antrenor este și de ce lucrează atât de bine cu echipă". Momentul din prelungiri confirmă chiar spusele lui Ancelotti, care afirma în trecut că mereu ascultă opiniile jucătorilor săi, deși decizia finală îi aparține lui.
Real Madrid o va întâlni pe Liverpool în finala Champions League pe 28 mai, pe Stade de France.
Liga
Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător
17/05/2022 LA 11:39
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46