Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Scene inedite de la Real Madrid - City. Cu cine s-a sfătuit Ancelotti în privința schimbărilor

Nicu Savin

Publicat 05/05/2022 la 17:10 GMT+3

Real Madrid a obținut aseară o calificare dramatică în finala Champions League, după ce a învins-o cu 3-1 pe Manchester City, după prelungiri. Meciul de pe Santiago Bernabeu nu a fost lipsit și de momente memorabile, unul dintre ele fiind cel în care Ancelotti se consulta cu Marcelo și Toni Kroos cu privire la schimbările din prelungiri.

Carlo Ancelotti, Champions League 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Andrei Nicolae
Carlo Ancelotti a avut aseară un moment magic de inspirație și a riscat tot, în momentul în care a scos de pe teren celebra linie mediană formată din Kroos, Casemiro și Modric. Jucătorii introduși de italian, și anume Camavinga, Asensio și Rodrygo, au fost cruciali în remontada de două minute a madrilenilor.
Brazilianul a reușit să marcheze dubla care a trimis meciul în prelungiri. Camavinga a trimis centrarea reluată de Benzema la primul gol și a făcut cursa care a dus la dictarea penalty-ului din prelungiri. Asensio a fost la rândul său activ din momentul în care a fost introdus în teren și și-a făcut simțită prezența, fiind o amenințare constantă pentru echipa lui Guardiola. Ibericul a deviat ușor mingea la golul doi marcat de Rodrygo, fiind creditat cu assist.
Citește și:

Ancelotti s-a sfătuit cu Kroos și Marcelo înaintea schimbărilor din prelungiri

Antrenorul de pe Bernabeu a oferit în cele treizeci de minute de prelungiri un moment inedit. Italianul a fost surprins consultându-se cu Marcelo și Toni Kroos în legătura cu ce schimbări să facă, aspect confirmat chiar de jucătorul neamț:
"Ancelotti ne-a cerut părerea nouă, veteranilor, legate de schimbările din prelungiri. Asta descrie perfect ce fel de antrenor este și de ce lucrează atât de bine cu echipă". Momentul din prelungiri confirmă chiar spusele lui Ancelotti, care afirma în trecut că mereu ascultă opiniile jucătorilor săi, deși decizia finală îi aparține lui.
Real Madrid o va întâlni pe Liverpool în finala Champions League pe 28 mai, pe Stade de France.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo