Tragerea la sorți de la Nyon pentru UEFA Champions League s-a repetat, iar Real Madrid se poate considera acum cea mai nedreptățită! De la un meci cu Benfica Lisabona a ajuns la o confruntare cu ... PSG!Sergio Ramos, una dintre legendele clubului, va reveni pe Bernabeu pentru prima dată ca adversar, el fiind acum la PSG.
Fundașul care a scris istorie pentru Real Madrid a oferit o primă reacție după ce a aflat că-și va înfrunta fosta echipă în optimile Champions League: "Soarta este capricioasă. Mi-ar fi plăcut să întâlnim altă echipă. Știe toată lumea cât de mult iubesc Madridul, fanii și asta nu se va schimba niciodată. Este timpul să înfrunt prezentul: joc pentru PSG și îmi voi apăra echipa. Voi face tot ce pot ca să trecem de optimi. Madridul trece printr-o perioadă bună, dar mai sunt câteva luni până la acel meci", a spus Sergio Ramos.
Fotbal
Nicolae Stanciu îl vede pe un român peste Messi: "Clar pe primul loc!"
30/12/2021 LA 15:55

Sergio Ramos spune că ar fi preferat altă adversară pentru PSG în optimile UEFA Champions League

Sergio Ramos a continuat și a vorbit și despre revenirea pe Santiago Bernabeu: "Am aflat că vom juca împotriva Realului când eram acasă. Când eram în avion, Manchester United era un adversar acceptabil, dar apoi tragerea la sorți nu a fost validată. Este un mixt de sentimente, mi-ar fi plăcut să nu ne întâlnim cu Real. Dar să revin acasă după ce nu mi-am luat rămas bun este foarte frumos. Mi-ar fi plăcut să fie altfel, dar așa stau lucrurile. Aș minți dacă aș spune că nu este greu", a mai spus Ramos.
Pe hârtie, Real Madrid și PSG sunt printre cele mai puternice din Europa. Dar dupănumărul de trofee în competiție, Los Blancos au un avantaj net: 13-0. Cele două echipe s-au înfruntat pentru ultima dată în 2019, în faza grupelor. PSG a câștigat cu 3-0 pe teren propriu și a terminat 2-2 pe Bernabeu. Parizienii au ajuns până în finală, dar au peirdut cu Bayern Munchen în vara anului 2020, post-pandemie. Cu un an mai devreme, Real Madrid a eliminat PSG cu 3-1 și 2-1 în optimile de finală,ulterior câștigând și trofeul după o finală cu Liverpool (3-1).
https://i.eurosport.com/2021/12/13/3271268.jpg
Fotbal
Transferurile stelare din 2021! Messi și Ronaldo au schimbat echipa, dar alții au stabilit recorduri
27/12/2021 LA 11:08
Ligue 1
De ce nu s-a adaptat Ramos la PSG? Un coleg are răspunsul: "E obișnuit să se simtă important!"
26/12/2021 LA 13:35