Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Ramos, prima reacție după ce a aflat că PSG întâlnește Real Madrid în optimile Champions League: "Voi da totul!"

Irina Aldea

Publicat 13/12/2021 la 18:52 GMT+2

Sergio Ramos, care a ajuns în vară la PSG, după ce a petrecut 16 ani la Real Madrid, a vorbit pentru prima dată despre întâlnirea din optimile UEFA Champions League dintre actuala lui echipă și trupa de pe Bernabeu.

Sergio Ramos, durante un entrenamiento con el PSG

Credit imagine: Getty Images

Tragerea la sorți de la Nyon pentru UEFA Champions League s-a repetat, iar Real Madrid se poate considera acum cea mai nedreptățită! De la un meci cu Benfica Lisabona a ajuns la o confruntare cu ... PSG!Sergio Ramos, una dintre legendele clubului, va reveni pe Bernabeu pentru prima dată ca adversar, el fiind acum la PSG.
Fundașul care a scris istorie pentru Real Madrid a oferit o primă reacție după ce a aflat că-și va înfrunta fosta echipă în optimile Champions League: "Soarta este capricioasă. Mi-ar fi plăcut să întâlnim altă echipă. Știe toată lumea cât de mult iubesc Madridul, fanii și asta nu se va schimba niciodată. Este timpul să înfrunt prezentul: joc pentru PSG și îmi voi apăra echipa. Voi face tot ce pot ca să trecem de optimi. Madridul trece printr-o perioadă bună, dar mai sunt câteva luni până la acel meci", a spus Sergio Ramos.

Sergio Ramos spune că ar fi preferat altă adversară pentru PSG în optimile UEFA Champions League

Sergio Ramos a continuat și a vorbit și despre revenirea pe Santiago Bernabeu: "Am aflat că vom juca împotriva Realului când eram acasă. Când eram în avion, Manchester United era un adversar acceptabil, dar apoi tragerea la sorți nu a fost validată. Este un mixt de sentimente, mi-ar fi plăcut să nu ne întâlnim cu Real. Dar să revin acasă după ce nu mi-am luat rămas bun este foarte frumos. Mi-ar fi plăcut să fie altfel, dar așa stau lucrurile. Aș minți dacă aș spune că nu este greu", a mai spus Ramos.
Pe hârtie, Real Madrid și PSG sunt printre cele mai puternice din Europa. Dar dupănumărul de trofee în competiție, Los Blancos au un avantaj net: 13-0. Cele două echipe s-au înfruntat pentru ultima dată în 2019, în faza grupelor. PSG a câștigat cu 3-0 pe teren propriu și a terminat 2-2 pe Bernabeu. Parizienii au ajuns până în finală, dar au peirdut cu Bayern Munchen în vara anului 2020, post-pandemie. Cu un an mai devreme, Real Madrid a eliminat PSG cu 3-1 și 2-1 în optimile de finală,ulterior câștigând și trofeul după o finală cu Liverpool (3-1).
Optimile UCL 2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo