Young Boys – Manchester United 2-1, Sevilla – Salzburg 1-1 (meci cu patru lovituri de la 11 metri în primele 45 de minute) și Barcelona – Bayern Munchen 0-3 sunt partidele din prima zi de Liga Campionilor care au stârnit cele mai multe comentarii.
Partida de pe Nou Camp a fost și derby-ul serii de marți și a arătat, de fapt, ce înseamnă Barcelona fără Lionel Messi.
Liga Campionilor UEFA
Gestul făcut de Xavi la finalul meciului cu Inter, taxat de un jurnalist italian. "E o rușine"
ACUM 14 MINUTE

Thomas Muller: "Am mai fi putut înscrie un gol, două sau mai multe, dar a fost un joc plăcut"

După joc, Thomas Muller (Bayern), marcatorul primului gol, a răsucit și mai mult "cuțitul" în rana catalanilor: "De la jumătatea primei reprize am fost superiori, nu am cedat prea multe mingi. Am mai fi putut înscrie un gol, două sau mai multe, dar a fost un joc plăcut".
În ultimul meci direct, Bayern îi marcase 8 goluri Barcelonei, în vara anului 2020, într-un joc absolut nebun din cadrul sferturilor de finală (8-2). Bavarezii aveau să și câștige trofeul la finalul acelui sezon.
"Când câștigi 3-0 la FC Barcelona în primul meci din Liga Campionilor, acesta este un semnal clar", a mai spus Thomas Muller. Jucătorul echipei Bayern adoră să marcheze în poarta Barcelonei. El a ajuns la 7 goluri împotriva catalanilor în 6 partide.

Bayern a câștigat cu 3-0, în condițiile în care a avut și erori

Joshua Kimmich, unul dintre oamenii cheie ai echipei Bayern München, a declarat la rândul lui: "Prima repriză a fost foarte intensă, dar am fost echipa mai bună, chiar dacă primul nostru gol a fost cam norocos, o minge deviată. Am făcut și noi destule erori, am pierdut prea multe mingi cu ușurință. Dar tendința este bună, ne îmbunătățim de la joc la joc și sper că va continua".
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218635.jpg
Tot marți seara, în Liga Campionilor s-au mai jucat partidele:
Villarreal – Atalanta 2-2
Malmo – Juventus 0-3
Dinamo Kiev – Benfica 0-0
Lille – Wolfsburg 1-1
Chelsea – Zenit 1-0
Liga
Dezastru pentru Barcelona, înainte de El Clasico. Anunțul făcut de presa spaniolă
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Xavi, cel mai vehement discurs din cariera de antrenor! Atac dur la arbitrul de la Inter - Barcelona
ACUM 10 ORE