Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thomas Tuchel a reacționat după ce a picat cu Real Madrid în sferturile UCL: "Sper să găsim soluții!"

Irina Aldea

Publicat 18/03/2022 la 15:04 GMT+2

Chelsea, deţinătoarea trofeului, o va înfrunta pe Real Madrid în sferturile de finală ale UEFA Champions League, potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri la Nyon. Thomas Tuchel, antrenorul englezilor, a oferit o primă reacție.

Thomas Tuchel

Credit imagine: Getty Images

Chelsea îşi va înfrunta fostul său antrenor, Carlo Ancelotti, care acum o pregăteşte pe Real Madrid, deţinătoarea recordului de trofee în cea mai importantă competiţie intercluburi (13). Londonezii au mai cucerit trofeul în 2012 și 2021. În sezonul trecut, Chelsea a eliminat-o în semifinale pe Real, după 1-1 şi 2-0.
Chiar dacă Tuchel este neînvins în partidele pe care le-a jucat cu Real Madrid în Champions League de-a lungul timpului, tehnicianul londonezilor și-a exprimat îngrijorarea cu privire la meciurile care urmează în sferturile UCL. Germanul are două victorii și 4 egaluri, un palmares impresionant, având în vedere calibrul adversarului.
CITEȘTE ȘI:

Thomas Tuchel e îngrijorat înaintea meciurilor cu Real Madrid din sferturile Champions League

"Nu este atât de important că am evitat echipele englezești, pentru că întotdeauna e plăcut să joci împotriva echipelor din străinătate. Este însă un dezavantaj că vom juca acasă fără spectatori. Aceste meciuri sunt făcute pentru suporteri. Sper să găsim o soluție până la acea dată. Nu știu ce posibilități sunt, dar meciurile sunt făcute pentru fani.
Noi ne-am propus să fim echipa de care toți adversarii se tem, dar în contextul în care ne regăsim e dificil. Va fi în orice caz foarte greu. Nu există provocare mai mare decât de a juca manșa secundă pe Bernabeu, cu spectatori. Este o provocare mare, dar există și puțină emoție în jurul acestui meci. Știm ce urmează. Va fi un meci interesant și o provocare grea", a spus Tuchel după aflarea adversarului din sferturile UEFA Champions League.

Champions League, sferturi de finală

  • Chelsea Londra vs Real Madrid
  • Manchester City vs Atletico Madrid
  • Villarreal vs Bayern Munchen
  • Benfica Lisabona vs Liverpool

Champions League, semifinale

  • Manchester City/Atletico Madrid - Chelsea Londra/Real Madrid
  • Benfica Lisabona/Liverpool - Villarreal/Bayern Munchen.

Când au loc meciurile în UEFA Champions League

Sferturi
  • Turul: 5, 6 aprilie 2022
  • Returul: 12, 13 aprilie 2022
Semifinale
  • Turul: 26, 27 aprilie 2022
  • Returul: 3, 4 mai 2022
Finala
  • 28 mai 2022, pe Stade de France din Paris.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo