Chelsea încearcă imposibilul marți, de la ora 22:00, pe Bernabeu, contra echipei Real Madrid, în manșa retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Deținătoarea trofeuluise află acum în dificultate după ce a pierdut manșa tur pe Stamford Bridge cu scorul de 3-1.
"Este una dintre cele mai mari provocări să performezi în deplasare, pe Bernabeu", a prefațat Thomas Tuchel această deplasare.
"Este și mai dificil dacă trebuie să câștigi la un anumit rezultat, dacă trebuie să câștigi cu minimum două goluri diferență. Asta face misiunea noastră aproape imposibilă, foarte, foarte dificilă, dar totuși este ceva care merită încercat. Nu avem nevoie de nimic altceva decât de un scenariu fantastic, pe care să fim capabili să-l depășim", a continuat managerul formației londoneze.
Liga Campionilor UEFA
"Mbappe sau un nou trofeu Champions League?". Ce a răspuns Carlo Ancelotti
ACUM O ZI

Thomas Tuchel: "Uneori este important să ne imaginăm lucruri și să visăm la ele"

Chelsea a eliminat-o pe Real din Liga Campionilor în semifinalele sezonului trecut, după un egal 1-1 în Spania, într-un meci jucat pe stadionul Alfredo Di Stefano. Pe Stamford Bridge, londonezii au câștigat cu scorul de 2-0
De-a lungul istoriei, nicio echipă engleză nu a câștigat vreodată un meci în Liga Campionilor pe Bernabeu cu mai mult de un gol diferență.
"Sarcina este incredibil de mare și provocarea în aceeași măsură, având în vedere circumstanțele primei manșe, având în vedere unde jucăm, împotriva cui jucăm și în ce stadiu al competiției disputăm acest gen de meci", a adăugat Tuchel.
"Uneori este important să ne imaginăm lucruri și să visăm la ele, dar nu ne va schimba atenția de la faptul că trebuie să livrăm și trebuie să fim pregătiți. Vom încerca totul pentru că merită să încercăm. În timpul meciului, prin acțiunile noastre, încercăm să ne creștem șansele și încrederea și sperăm să ne împlinim visul.", a mai spus managerul german
"În mod realist, trebuie să investim foarte multă energie și să fim la nivelul nostru de vârf"
De partea cealaltă, Carlo Ancelotti încearcă să ajungă în semifinale Ligii Campionilor pentru a opta oară în carieră, lucru pe care l-au mai reușit doar Pep Guardiola și Jose Mourinho.
"Tuchel poate spune orice vrea, dar sunt sigur că Chelsea va veni aici pentru a câștiga, acesta este spiritul fotbalului, spiritul marilor cluburi și al jucătorilor mari, să nu renunțe niciodată. Chelsea este un rival foarte puternic. Trebuie să avem mult respect și îl vom avea.", a comentat Ancelotti.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti știe deja ce prim 11 va alinia la Paris! Care este singurul său semn de întrebare
ACUM O ZI
Liga Campionilor UEFA
CFR Cluj ar putea da un adevărat tun financiar dacă ar ajunge în grupele Champions League
16/05/2022 LA 15:45