Leo Messi a marcat aseară al 121-lea său gol în UEFA Champions League, în poarta campioanei Angliei, Manchester City. Argentinianul, aflat la prima sa reuşită în tricoul lui PSG, a trimis balonul în plasă în minutul 74, cu o execuţie perfectă de la marginea careului, în urma unei combinaţii cu Kylian Mbappe.
Parizienii au deschis scorul în prima repriză, prin senegalezul Idrissa Gueye, în minutul 8. La meciul din grupe cu Manchester City am avut parte de mai multe premiere. Pe lângă golul marcat de Messi, Pochettino a fost surprins bucurându-se la reușita compatriotului său. Tehnicianul e de obicei discret la marcarea golurilor de către echipa sa, dar aseară a făcut o excepție.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială are prioritate! Ideea inedită a unui fan pentru a se asigura că nu ratează niciun meci
ACUM 13 ORE

Pochettino, în al nouălea cer după ce Leo Messi a marcat primul său gol la PSG

"Da, e adevărat că m-am bucurat vizibil la gol. În mod normal nu celebrez golurile. Toate trăirile mele sunt interne, dar azi (n.r. aseară) am strigat de bucurie. L-am privit ani de-a râdnul marcând goluri în tabăra adversă, dar acesta este primul gol pentru noi, a trebui să celebrez", a spus Pochettino zâmbind larg.
Toți ochii au fost ațintiți spre Pochettino la golul marcat de Messi, mai ales după ce s-a întâmplat în campionat la meciul cu Lyon, când tehnicianul a ales să-l scoată pe Leo de pe teren în minutul 76. Messi a refuzat să dea mâna cu antrenorul la ieșirea de pe teren, foarte supărat că a fost înlocuit, apoi, pe bancă, a fost surprins alături de colegii care-l priveau intrigați. Cu toate acestea, schimbarea făcută de Mauricio Pochettino s-a dovedit a fi inspirată, după ce Icardi a marcat golul victoriei pentru PSG în minutul 90+3 al partidei.
Cupa Mondială FIFA
Stoicikov vrea să-l vadă pe Messi campion mondial! "Merită trofeul pentru tot ce a făcut în fotbal"
ACUM 15 ORE
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Care este starea lui Messi înainte de duelul cu Mexic! Reacția selecționerului
ACUM 16 ORE