Primul meci mare al Barcelonei după era "Lionel Messi" a fost un adevărat coșmar. Catalanii au pierdut meciul de debut din grupele Ligii Campionilor cu scorul de 3-0 în partida cu Bayern Munchen, chiar pe Nou Camp. Dar în același timp, i-a arătat unde se află, de fapt, în acest moment.
"Trista realitate", a titrat AS pe prima pagină, care a explicat apoi și coperta: "Barca a jucat ca o echipă mică și și-a arătat toate neajunsurile împotriva unui Bayern superior. Blaugrana a arătat clar că este, în acest moment, foarte departe de cele mai bune echipe din Liga Campionilor".
Fotbal
Barcelona îl vrea pe Messi, dar un detaliu le poate da planurile peste cap! "Putem face minuni"
ACUM 14 ORE
https://i.eurosport.com/2021/09/15/3218756.png

Pique: "Rezultatul este prost, nu ne vom păcăli singuri"

Piqué, unul dintre liderii echipei în acest moment, nu a negat că Bayern a fost superioară Barcelonei, dar a considerat că echipa catalană trebuie să fie optimistă în privința viitorului și a nominalizat câțiva tineri cu care s-ar putea identifica pe viitor, Gavi, Demir și Balde.
"Rezultatul este prost, nu ne vom păcăli singuri. Acum suntem cine suntem, este ceea ce suntem, dar sunt convins că pe măsură ce recuperăm din jucătorii accidentați, vom ajunge să fim competitivi", a declarat catalanul.
Antrenorul Ronald Koeman, tot mai contestat, a fost supărat după meci și a declarat că este foarte greu de acceptat rezultatul, dar aici se află echipa lui în momentul de față.
"Nu mă pot plânge de atitudine. Există o diferență de calitate, Bayern are și o bancă, de asemenea, îmbunătățită. Dar peste doi sau trei ani acești tineri jucători vor fi mai buni. Este foarte greu de acceptat rezultatul, dar asta este situația de azi", a declarat Koeman.
La Liga
Cum arată noul contract pe care Griezmann îl va semna cu Atletico! La ce sumă de bani a renunțat
ACUM 20 ORE
La Liga
Final de telenovelă: Cifrele acordului dintre Barcelona și Atletico Madrid în cazul "Griezmann"
IERI LA 09:23