Real Madrid a reușit una dintre cele mai mari reveniri din istoria fotbalului în duelul cu Manchester City din semifinalele Champions League. Nimeni nu mai spera la o calificare când City conducea cu 5-3 la general în minutul 90 al meciului retur, dar "los blancos" au dat toate calculele peste cap, au trimis meciul în prelungiri și apoi au obținut biletele pentru finala cu Liverpool.
Reacțiile au curs în valuri în toată lumea fotbalului, iar opinia generală a fost că Realul a avut un noroc rar pentru a întoarce soarta partidei de pe Bernabeu. Chiar dacă în presa catalană s-a putut citi o oarecare frustrare după izbânda Realului, Dani Alves a oferit o monstră de fair-play. Brazilianul a transmis un mesaj clar, în care a subliniat că în fotbal nu există noroc, lăudându-l indirect pe conaționalul Rodrygo, cel care a făcut posibilă revenirea fabuloasă a madrilenilor.
"Prieteni din fotbal! La fel ca și în viață, în fotbal nu există noroc. Fie domini tu jocul, fie te domină el pe tine. Of, cear mai fi fotbalul fără brazilieni", a scris Dani Alves pe site-urile de socializare.
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
ACUM 12 ORE
Citește și:

Peter Schmeichel: "Real Madrid nu are niciun drept să joace această finală"

Printre cele mai vehemente reacții după meciul care va rămâne în istorie a fost cea a lui Peter Schmeichel. Fostul mare portar de la Man United a pus-o la zid pe Real Madrid după această dublă manșă. Danezul consideră că echipa madrilenă nu merită sub nicio formă să fie în finală și admite că nu își explică cum a fost posibil să se ajungă la un asemenea deznodământ în condițiile în care City a fost clar echipa mai bună.
"Prima lor ocazie a fost golul din minutul 90. Au avut 3 șuturi pe poartă și 3 goluri. Real Madrid nu are niciun drept să joace această finală! A fost echipa mult mai slabă, la o milă distanță de adversar. Manchester City a controlat total jocul, însă publicul a fost al 12-lea jucător pentru Real. Când a început repriza secundă și au avut acea ocazie după numai câteva secunde, întreg stadionul a explodat, a fost o atmosferă incredibilă. Îmi pare rău pentru City, au jucat bine până în minutul 90, au avut situația sub control. Rodri a fost minunat la mijlocul terenului, dar s-a văzut absența lui De Bruyne în prelungiri. Chiar și așa, Dumnezeule! Nu am nicio idee cum a reușit Realul să revină. N-au jucat deloc bine. Nu mai înțeleg nimic din fotbal", a spus Schmeichel la microfonul CBS Sports, citat de Mirror.
Declarațiile lui Schmeichel sunt în concordanță cu realitatea, dar danezul parcă a uitat cum a câștigat Champions League în 1999. Acesta era în poarta lui Man United în finala cu Bayern Munchen. Bavarezii au condus cu 1-0 și au controlat meciul în mare parte, ratând câteva ocazii bune de a încheia socotelile. United a câștigat însă cu 2-1, ambele goluri venind în prelungirile partidei.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Ce se întâmplă cu Eriksen
ACUM 17 ORE
Liga Campionilor UEFA
Fede Valverde, deranjat de ce a spus Mo Salah despre Real Madrid: "Lipsă de respect!"
ACUM 18 ORE