Lautaro Martinez va semna în curând prelungirea contractului cu Inter, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano. Argentinianul în vârstă de 24 de ani va semna un contract valabil până în iunie 2026, urmând să aibă un salariu mai mare decât în contractul anterior. În această vară, Lautaro a refuzat oferte de la Tottenham și Atletico Madrid, preferând să rămână la campioana Italiei.
Până atunci, Inter va debuta în această seară în noul sezon de UEFA Champions League. Echipa lui Simeone Inzaghi va primi vizita celor de la Real Madrid, în primul meci al grupei din care mai fac parte Sheriff Tiraspol și Șahtior Donetsk.
Liga Campionilor UEFA
Ronaldo sau Messi? Cine a contribuit la cele mai multe goluri în istoria Champions League?
14/12/2021 LA 15:21
Sezonul trecut, Inter, Real și Șahtior au făcut parte de aceeași grupă, Inter nereușind să meargă mai departe. Trupa antrenată sezonul trecut Antonio Conte a terminat pe locul al patrulea, nereușind să obțină calificarea nici măcar în primăvara Europa League. Acum, în calitate de campioană a Italiei și cu un nou antrenor, Inter speră să facă o figură mai frumoasă pe plan european decât în sezonul trecut.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Liga Campionilor UEFA
John Terry a indicat cine este principala amenințare în Champions League pentru Top 3 din Anglia
14/12/2021 LA 13:30
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid "a luat foc" după a doua tragere la sorți a optimilor Champions League: "E regretabil!"
13/12/2021 LA 17:21