Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste mare pentru Inter înainte de super duelul cu Real Madrid din Champions League!

Alex Masgras

Publicat 15/09/2021 la 19:33 GMT+3

În această seară, Inter va debuta în noul sezon din UEFA Champions League, atunci când va primi vizita celor de la Real Madrid. Cu câteva ore înainte de partidă, unul dintre cei mai importanți jucători din echipă s-a înțeles cu clubul pentru prelungirea contractului.

Inter, Serie A 2021-22

Credit imagine: Getty Images

Lautaro Martinez va semna în curând prelungirea contractului cu Inter, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano. Argentinianul în vârstă de 24 de ani va semna un contract valabil până în iunie 2026, urmând să aibă un salariu mai mare decât în contractul anterior. În această vară, Lautaro a refuzat oferte de la Tottenham și Atletico Madrid, preferând să rămână la campioana Italiei.
Până atunci, Inter va debuta în această seară în noul sezon de UEFA Champions League. Echipa lui Simeone Inzaghi va primi vizita celor de la Real Madrid, în primul meci al grupei din care mai fac parte Sheriff Tiraspol și Șahtior Donetsk.
Sezonul trecut, Inter, Real și Șahtior au făcut parte de aceeași grupă, Inter nereușind să meargă mai departe. Trupa antrenată sezonul trecut Antonio Conte a terminat pe locul al patrulea, nereușind să obțină calificarea nici măcar în primăvara Europa League. Acum, în calitate de campioană a Italiei și cu un nou antrenor, Inter speră să facă o figură mai frumoasă pe plan european decât în sezonul trecut.
Program Premier League, etapa a cincea
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo