Lautaro Martinez va semna în curând prelungirea contractului cu Inter, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano. Argentinianul în vârstă de 24 de ani va semna un contract valabil până în iunie 2026, urmând să aibă un salariu mai mare decât în contractul anterior. În această vară, Lautaro a refuzat oferte de la Tottenham și Atletico Madrid, preferând să rămână la campioana Italiei.
Până atunci, Inter va debuta în această seară în noul sezon de UEFA Champions League. Echipa lui Simeone Inzaghi va primi vizita celor de la Real Madrid, în primul meci al grupei din care mai fac parte Sheriff Tiraspol și Șahtior Donetsk.
Liga Campionilor UEFA
Concluziile lui Ancelotti, după revenirea la Real cu victorie în Champions League
16/09/2021 LA 14:34
Sezonul trecut, Inter, Real și Șahtior au făcut parte de aceeași grupă, Inter nereușind să meargă mai departe. Trupa antrenată sezonul trecut Antonio Conte a terminat pe locul al patrulea, nereușind să obțină calificarea nici măcar în primăvara Europa League. Acum, în calitate de campioană a Italiei și cu un nou antrenor, Inter speră să facă o figură mai frumoasă pe plan european decât în sezonul trecut.
https://i.eurosport.com/2021/09/14/3218306.jpg
Liga Campionilor UEFA
Un star al lui Chelsea, prădat de hoți în timp ce juca în Champions League! Ce i-au furat tâlharii
16/09/2021 LA 14:14
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
16/09/2021 LA 13:12