Liverpool este singura echipă din Anglia care poate termina acest sezon cu patru trofee. A câștigat deja Cupa Ligii și este în cursă pentru a mai triumfa în Liga Campionilor, Premier League și Cupa Angliei.
În această săptămână, trupa lui Jurgen Klopp luptă cu Benfica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, manșa tur (marți, ora 22:00, la Lisabona), iar duminică va avea marele derby cu Man City în Premier League, care ar putea cântări decisiv în ecuația titlului.
Liga Campionilor UEFA
CFR Cluj ar putea da un adevărat tun financiar dacă ar ajunge în grupele Champions League
ACUM O ZI
Înaintea jocului de marți, Virgil van Dijk a spus că Liverpool intenționează să ofere un sezon "de neuitat". Fundașul olandez a susținut că miza mare, de a câștiga patru trofee, și presiunea constantă asupra echipei de pe Anfield ar trebui să fie un motiv de bucurie.

Van Dijk: "Avem o echipă fantastică și performanțe"

Întrebat dacă Liverpool are totul de câștigat sau de pierdut în această săptămână, Van Dijk a răspuns: "Nu privim așa. Vrem doar să facem acest sezon, sperăm, unul de neuitat, pentru noi ca jucători, pentru staff, dar și pentru întreg clubul.
Ca grup suntem foarte stabili, avem o echipă fantastică și performanțe. Ar trebui doar să ne bucurăm de toate astea și să intrăm pe teren și să dăm totul.Dacă asta va fi suficient la sfârșitul sezonului, atunci vom acea zile fericite. Dacă nu, atunci încercăm din nou anul viitor. "
Liverpool este mare favorită cu Benfica în sferturile de finală. Într-o eventuală semifinală se va întâlniri cu Bayern sau Villarreal. Iar apărarea joacă și ea un rol determinat în atingerea obiectivelor. În ultimele 13 jocuri, defensiva condusă de Van Dijk a primit doar 3 goluri.
Benfica se află în sferturile de finală pentru prima dată în șase ani, dar se află pe locul trei în Primeira Liga, la 12 puncte de liderul Porto.
"Benfica este o echipă de fotbal gata să-și asume riscuri. În Liga Campionilor s-au depășit. Nu au fost favoriți în grupa lor și nu au fost favoriți împotriva lui Ajax în optimile de finală, dar au mers mai departe. Ei știu cum să obțină un rezultat. ", a comentat Jurgen Klopp.
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
ACUM O ZI
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, despre cum l-a ajutat plecarea lui Ronaldo pe Benzema: "E un jucător complet"
12/05/2022 LA 15:09