Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zlatan Ibrahimovic, impresionat de un jucător de la Liverpool: "A câștigat toate duelurile cu mine"

Alex Masgras

Publicat 12/12/2021 la 13:08 GMT+2

Zlatan Ibrahimovic a fost impresionat de Ibrahima Konate, adversarul său direct din meciul cu Liverpool din ultima etapă a grupelor UEFA Champions League. Chiar dacă AC Milan a pierdut, Zlatan i-a dat credit tânărului fundaș de la Liverpool, care nu l-a lăsat să se desfășoare în timpul partidei de pe San Siro.

Zlatan Ibrahimovic rettet Milan einen Punkt

Credit imagine: SID

AC Milan a fost eliminată din UEFA Champions League, după ce a terminat pe locul 4 grupa B. Echipa lui Stefano Pioli a pierdut și ultimul meci al grupei, cel de pe teren propriu, contra lui Liverpool, scor 1-2. Deja calificată în optimile de finală, Liverpool a folosit mai mulți jucători care nu au prins multe minute în acest sezon, printre care și Ibrahima Konate.
AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (Front) holds back Liverpool's French defender Ibrahima Konate during the UEFA Champions League Group B football match between AC Milan and Liverpool on December 7, 2021 at the San Siro stadium in Milan
Fundașul central care a ajuns în această vară pe Anfield de la RB Leipzig a făcut o partidă foarte bună, în condițiile în care adversarul său direct a fost Zlatan Ibrahimovic. La doar 22 de ani, acesta nu i-a dat vreo șansă starului suedez al lui Milan, care nu a reușit să aibă câștig de cauză în duelurile pe care le-a avut cu fundașul francez.

Ibrahimovic i-a cerut tricoul lui Konate după partidă

Chiar dacă nu a avut o partidă reușită, Ibrahimovic a apreciat jocul adversarului său direct și l-a felicitat pentru prestația sa. De asemenea, la finalul partidei, Zlatan i-a cerut tricoul fundașului francez, spunându-i că va ajunge un mare fundaș în viitor:
"I-am cerut tricoul fundașului central de la Liverpool, Konate. A câștigat toate duelurile cu mine. I-am spus că va deveni un mare fundaș în viitor și să își aducă aminte de cuvintele mele", a spus Ibrahimovic despre Konate.
Ibrahima Konate, în vârstă de 22 de ani, a ajuns în această vară la Liverpool, după ce "cormoranii" au plătit clauza de reziliere de 40 de milioane de euro. În acest sezon, el a evoluat în 7 partide pentru echipa lui Jurgen Klopp în toate competițiile, iar de fiecare dată a avut evoluții foarte bune. Cele mai apreciate prestații ale sale sunt cele din partidele cu AC Milan și Manchester United, acolo unde a avut de-a face cu jucători precum Zlatan Ibrahimovic și Cristiano Ronaldo.
Liverpool a câștigat ieri partida de pe teren propriu cu Aston Villa, grație loviturii de la 11 metri transformate de Mohamed Salah. După 16 etape, Liverpool se află pe locul al doilea, cu 37 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul Manchester City și cu unul mai mult decât Chelsea, ocupanta locului trei.
De cealaltă parte, Zlatan Ibrahimovic și AC Milan au scos un punct în ultimele minute ale partidei de pe terenul lui Udinese, scor 1-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 17, iar Zlatan Ibrahimovic a obținut un punct pentru echipa sa grație reușitei din minutul 90+2. Cu 17 partide disputate, AC Milan se află pe primul loc în Serie A, cu 39 de puncte, dar poate coborî la finalul acestei zile, în condițiile în care Inter și Napoli vor juca astăzi cu Cagliari, respectiv Empoli.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo