Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Angel Di Maria, pe urmele recordului lui Cristiano Ronaldo! Câte pase de gol are după meciul cu Maccabi Haifa

Alex Masgras

Publicat 06/10/2022 la 16:46 GMT+3

Angel Di Maria a făcut cea mai bună partidă din acest sezon pentru Juventus. Argentinianul a contribuit din plin la victoria echipei sale cu Maccabi Haifa, scor 3-1, pasând decisiv la fiecare gol al torinezilor.

Dusan Vlahovic peut remercier Angel Di Maria

Credit imagine: Getty Images

Angel Di Maria a avut parte de o partidă perfectă în Juventus – Maccabi Haifa, scor 3-1. Argentinianul a contribuit din plin la victoria echipei sale, el fiind autorul celor trei pase de gol. Aceasta a fost cea mai bună partidă a lui Di Maria de la sosirea la Juventus, după ce a avut parte de un debut dificil.
La 34 de ani, Di Maria a demonstrat miercuri seară că poate continua la cel mai înalt nivel. După cele trei pase de gol, Di Maria a ajuns la 38 de pase decisive în UEFA Champions League. El l-a depășit deja pe Lionel Messi în acest clasament, care are 37 de pase de gol, fiind depășit doar de Cristiano Ronaldo, liderul acestui top, cu 42 de pase decisive.
Prestația bună a lui Di Maria îl bucură și pe Lionel Scaloni, selecționerul Argentinei. Cu mai puțin de două luni până la Cupa Mondială din Qatar, argentinienii își pun speranțe mari pentru un parcurs cât mai lung, mai ales după prestațiile bune din ultima perioadă ale unor jucători precum Di Maria sau Messi, care a marcat în egalul lui PSG de la Lisabona, cu Benfica.
Citește și:

Juventus se află pe locul 3 în grupa din Champions League

Victoria cu Maccabi Haifa a reprezentat prima victorie a lui Juventus în acest sezon de UEFA Champions League. Echipa lui Allegri se află pe locul 3, cu 3 puncte, în condițiile în care PSG și Benfica, ocupantele primelor două poziții, se află la egalitate de puncte (7).
Pentru Juventus urmează sâmbătă o partidă importantă în Serie A, atunci când va merge pe San Siro pentru partida contra lui AC Milan, echipă care a pierdut miercuri pe Stamford Bridge, cu Chelsea, scor 0-3.
Juventus nu stă bine nici în clasamentul din Serie A. După primele opt etape, echipa lui Allegri se află doar pe locul 7, cu 13 puncte, la 7 puncte în spatele liderului Napoli.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo