Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona are un obiectiv măreț în acest sezon de Champions League! Până unde își propune Xavi să ajungă

Bianca Dumitru

Publicat 07/09/2022 la 00:12 GMT+3

Barcelona va debuta miercuri, pe teren propriu, în compania celor de la Viktoria Plzen, în grupele Champions League. Înaintea partidei, Xavi a dezvăluit care este obiectivul echipei sale în acest sezon.

Barcelona-Sevilla

Credit imagine: Getty Images

Barcelona va debuta pe teren propriu în acest sezon al grupelor Champions League. În prima etapă, catalanii vor primi, miercuri seară, de la ora 22:00, vizita celor de la Viktoria Plzen.
Înaintea partidei de pe Camp Nou, antrenorul echipei blaugrana a vorbit despre ceea ce și-a propus să realizeze în această stagiune a celei mai importante competiții intercluburi de pe continent.
Xavi, care are un lot cu multe nume noi importante după perioada de mercato din această vară, a spus că visează să câștige trofeul. Tehnicianul vrea, însă, să ia lucrurile pas cu pas și a anunțat că unul dintre obiectivele echipei sale este calificarea în optimi.
"Este un meci capcană. Întâlnim un adversar foarte fizic, care iese repede și bine din apărare, știe să exploateze fazele fixe... Este un adversar dificil. Am nimerit într-o grupă foarte puternică, dar abordăm această fază a grupelor cu cel mai mare entuziasm.
Trebuie să ajungem cel puțin în optimi de finală. Vom lupta și vom visa să câștigăm Liga Campionilor. Acum, să vorbim de statutul de favorită... Trebuie să rămânem modești", a declarat Xavi.
picture

ETalks | Analiza sezonului din Champions League! Ce șanse au echipele fără trofeu să triumfe în 2023

Citește și:

Barcelona, fără Bellerin și Alonso la primul meci din Champions League

Tehnicianul Barcelonei a vorbit și despre cele mai noi transferuri ale clubului blaugrana. Xavi a spus că nu va conta miercuri seară pe Hector Bellerin și Marcos Alonso.
Cei doi fotbaliști, ajunși pe Camp Nou în ultima zi a perioadei de mercato, ar putea debuta în tricoul catalanilor în weekend, în La Liga.
"Mai au nevoie de rodaj, însă vor fi disponibili sâmbătă (n.r. pentru meciul cu Cadiz din La Liga). Va exista o rotație a jucătorilor, deoarece calendarul este foarte exigent.
Există oboseală, probleme fizice, meciul de la Sevilla (n.r. câștigat de catalani cu 3-0, în campionat) a fost un adevărat război. Așa că avem nevoie de rotație", a adăugat Xavi.
Meciul dintre Barcelona și Viktoria Plzen este programat miercuri, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo