Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona, condusă cu 2-0 de Bayern după 30 de minute. Reacțiile presei nu au întârziat să apară după eliminarea din UCL

Eurosport
DeEurosport

Publicat 27/10/2022 la 00:08 GMT+3

Barcelona a fost eliminată din Champions League pentru al doilea sezon consecutiv după faza grupelor. Inter s-a impus cu scorul 4-0 în fața celor de la Viktoria Plzen, iar în urma acestui rezultat catalanii au ratat oportunitatea de a avansa în optimile competiției.

FC Bayern mit Machtdemonstration

Credit imagine: SID

Articol scris de Maria Olteanu
Inter s-a impus miercuri seara în fața celor de la Viktoria Plzen, scor 4-0, în grupele Ligii Campionilor, iar în urma acestui rezultat Barcelona a fost retrogradată în Europa League, ratând optimile Ligii Campionilor pentru cel de-al doilea sezon la rând.
Reacția presei internaționale nu a întârziat să apară, cu atât mai mult cu cât pe Camp Nou Barcelona era condusă după doar 31 de minute cu scorul 2-0 de Bayern.
Publicațiile din Spania nu au putut trece peste rezultatul nefast al catalanilor și au criticat-o aspru pe echipa lui Xavi.
CITEȘTE ȘI:

Barcelona, OUT din Champions League. Presa internațională, reacție rapidă

Barcelona a fost eliminată din Champions League cu o etapă înaintea finalului grupelor, după ce Inter a izbutit să își adjudece categoric duelul cu Viktoria Plzen.
După eșecul echipei lui Xavi, care ratează pentru a doua oară la rând optimile de finală ale celei mai importante competiții intercluburi, presa internațională a criticat aspru rezultatul înregistrat.
"Încă o catastrofă pentru Barcelona în Champions League!", au scris jurnaliștii de la Marca. "Inter nu face pași greșiți și o trimite pe Barcelona în Europa League!", au titrat cei de la Mundo Deportivo.
"Dezastru în Champions League pentru al doilea sezon la rând!", au scris la rândul lor cei de la Sport.es.
La polul opus, italienii au celebrat calificarea în optimile Champions League. "Seara perfectă pentru Inter!", a scris Gazzetta dello Sport.
"Barcelona, a doua retrogradare în Europa League și un dezastru economic!", au notat cei de la TuttoMercatoWeb. "Dansul lui Simone Inzaghi! Inter zboară către optimile Champions League!", au adăugat cei de la Tuttosport.

Reacție dură a clubului după eliminarea din Champions League

Barcelona nu mai poate merge matematic în optimile de finală, așa că va continua aventura europeană în Europa League, pentru cel de-al doilea an consecutiv.
Reacția clubului nu a întârziat să apară după acest eșec, venind prin vocea directorului sportiv.
Mateu Alemany, directorul sportiv al Barcelonei, a acordat un interviu înaintea meciului cu Bayern, după ce eliminarea catalanilor a devenit oficială odată cu victoria celor de la Inter, iar oficialul clubului și-a exprimat primele opinii după ratarea optimilor de finală.
"Știam încă de dinainte de meci că va fi foarte complicat. Era normal ca Inter să câștige, nu am fost surprinși. La Munchen am demonstrat că putem să ne batem, am fost superiori pentru 60 de minute, iar acea înfrângere de la Milano a dus la acest deznodământ din grupă.
Totul s-a întors împotriva noastră în Champions League. Am petrecut mult timp pentru a analiza ce s-a întâmplat. Ce anume? La Munchen nu meritam să pierdem, iar la Milano a fost o manieră de arbitraj de neînțeles. Nu înțeleg de ce un arbitru de acest nivel nu poate vedea acel penalty. Chiar nu are sens", a spus Alemany, citat de Marca.
Ce a făcut Barcelona în ultimii cinci ani în Liga Campionilor
  • 2022-2023 - eliminare în faza grupelor
  • 2021-2022 - eliminare în faza grupelor
  • 2020-2021 - eliminare în optimile de finală
  • 2019-2020 - eliminare în sferturile de finală
  • 2018-2019 - eliminare în semifinale
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo