Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona poate câștiga mai mult decât 3 puncte cu Inter! Miza pusă în dubla manșă cu italienii

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 04/10/2022 la 17:48 GMT+3

Barcelona este mare favorită în lupta pentru locul 2 a grupei C din Champions League. Catalanii se deplasează la Milano, pentru meciul cu Inter, cu un moral foarte bun după ce au ajuns pe prima poziție în La Liga.

Robert Lewandowski

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Barcelona merge în Italia pentru meciul cu Inter, în capul de afiș al serii de UEFA Champions League. Catalanii pornesc ca favoriți clari, adversarii lor traversând o perioadă de criză în Serie A. Inter are doar 12 puncte după 8 etape și au rămas deja la 8 lungimi față de liderul Napoli.
Simone Inzaghi poate fi demis dacă pierde acest duel, Cristi Chivu fiind unul dintre posibilii înlocuitori. Tehnicianul italian are zilele numărate pe banca nerazzurrilor, doar un parcurs extraordinar putând să îl mai salveze.
Ei bine, Barcelona poate să-și asigure calificarea în primăvara Champions League cu două victorii în dubla cu Inter. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte în acest moment, ambele fiind învinse de Bayern Munchen. Bavarezii au un meci ușor în această seară, primind vizita codașei grupei, Viktoria Plzen.
Xavi a spus că Barcelona nu mai poate rata optimile Champions League, după ce anul trecut ajungea în Europa League, în urma unei clasări pe locul 3. O victorie în dubla cu Inter ar înseamna un semnal al revenirii tras de Barcelona, care nu s-a mai regăsit în Europa după plecarea lui Messi. Inter nu va putea conta pe Romelu Lukaku și Brozovic, ceea ce este un avantaj enorm pentru Lewandowski și compania.

Inter – Barcelona, echipele probabile

Inter:
Onana - Škriniar, De Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Asllani, Mkhitaryan, Dimarco - Džeko, Martínez
Out: Lukaku, Cordaz, Brozović
Barcelona:
Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Eric García, Alonso - Gavi, Busquets, Pedri - Dembélé, Lewandowski, Raphinha
Out: Araújo, Koundé, Bellerín, Depay, De Jong
Partidele din Champions League vor fi în format Live blog pe site-ul Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo