Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bayern Munchen, premieră în UEFA Champions League, după victoria cu Inter! Ce a reușit echipa lui Nagelsmann

Alex Masgras

Actualizat 02/11/2022 la 00:53 GMT+2

Bayern Munchen s-a impus în partida cu Inter de marți seară din UEFA Champions League, scor 2-0, câștigând Grupa C cu 6 victorii. Bavarezii au repetat performanța din sezonul trecut, atunci când au câștigat grupa tot cu 18 puncte, devenind prima echipă din istorie care câștigă toate meciurile din grupă în două sezoane consecutive.

Pavard esulta per il gol in Bayern Monaco-Inter - Champions League 2022/2023

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen a devenit marți seară prima echipă din istoria UEFA Champions League care a câștigat pentru al doilea sezon consecutiv grupa din care făcea parte câștigând toate cele șase partide din grupă.
Echipa lui Julian Nagelsmann s-a impus în fața celor de la Inter, scor 2-0, grație golurilor marcate de Pavard și Choupo-Moting în minutele 32, respectiv 72.
Bayern a reușit aceiași performanță și sezonul trecut, atunci când a încheiat cu 18 puncte grupa din care au mai făcut parte Barcelona, Benfica și Dinamo Kiev.
Citește și:

Bayern Munchen nu a avut emoții în grupele UEFA Champions League

Bayern Munchen nu a avut emoții în Grupa C, reușind să încheie cele șase partide cu un golaveraj de 18:2. Alături de Bayern Munchen în optimi va merge Inter, în timp ce Barcelona, ocupanta locului 3, va merge în Europa League pentru al doilea sezon consecutiv.
Dacă în UEFA Champions League lucrurile stau foarte bine pentru Bayern, în Bundesliga, echipa lui Julian Nagelsmann se află doar pe locul 2 după 12 etape, cu 25 de puncte, la un punct în spatele liderului Union Berlin.
Pentru Bayern Munchen urmează acum partida de pe terenul celor de la Hertha Berlin, după care va primi vizita lui Werder Bremen. În ultima partidă dinaintea pauzei pentru Cupa Mondială din Qatar, bavarezii vor merge pe terenul lui Schalke.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo