Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlo Ancelotti, lider suprem în Champions League. L-a depășit pe Sir Alex Ferguson miercuri seara

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 03/11/2022 la 00:39 GMT+2

Real Madrid s-a impus în fața celor de la Celtic Glasgow, scor 5-1, în ultima etapă a meciurilor din cadrul grupelor Champions League. În urma acestui succes, Carlo Ancelotti a bifat o bornă importantă, fiind antrenorul cu cele mai multe victorii în cea mai importantă competiție intercluburi la nivel european.

Carlo Ancelotti, Real Madrid, Imago

Credit imagine: Imago

Articol scris de Maria Olteanu
Real Madrid a încheiat faza grupelor din Champions League cu o victorie categorică, obținută pe teren propriu, scor 5-1, în fața celor de la Celtic Glasgow. În urma acestui rezultat, madrilenii au terminat primii în clasament, cu 13 puncte, unul mai mult decât ocupanta locului secund, RB Leipzig.
Luka Modric și Rodrygo Goes au fost marcatorii primei părți a jocului, ambii punctând de la 11 metri. Gazdele s-au dezlănțuit în actul secund, atunci când pe rând Asensio, Vinicius și Valverde și-au trecut numele pe lista marcatorilor.
În urma acestui succes bifat de Real miercuri seara, antrenorul amfitrionilor, Carlo Ancelotti, a bifat o bornă impresionantă, devenind tehnicianul cu cele mai multe victorii din Liga Campionilor.
CITEȘTE ȘI:

Carlo Ancelotti, primul în Champions League

După victoria obținută de Real Madrid în ultima etapă din faza grupelor UCL, tehnicianul de 63 de ani al madrilenilor a ajuns la cea de-a 103-a victorie în această competiție, depășindu-l pe Sir Alex Ferguson. Astfel, a devenit antrenorul cu cele mai multe victorii în cea mai importantă competiție intercluburi, al cărei trofeu și l-a pus în palmares de patru ori până acum.
"Nu există dar, nici în cazul golului încasat. Adversarul a marcat din lovitură liberă. Atitudinea a fost bună de la început. Nu voiam să ne facem probleme și am reușit acest lucru. Asensio a fost cel mai bun din meci, s-a înțeles bine cu Valverde. A fost contundent și efectiv. Cel mai bun.
Calitățile lui Valverde și Vinicius sunt evidente, atât colectiv cât și individual. Sunt serioși și modești. Fac o treabă foarte bună, ca și Rodrygo. Să ajungă la borna 10 ar fi foarte bine pentru Valverde. Poate marca mai multe cu calitatea șutului pe care o are. Modric e același ca întotdeauna, el și Toni Kroos nu te surprind niciodată. Sunt foarte bine amândoi.
Pentru calitatea pe care o are Sergio Ramos ar trebui să meargă la Mondial fără dubiu. Este unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume", a declarat Ancelotti după victoria contra celor de la Celtic, potrivit Marca.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo