Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlo Ancelotti nu e îngrijorat de forma lui Karim Benzema: "Este ultimul lucru la care ne gândim"

Alex Masgras

Publicat 06/10/2022 la 15:22 GMT+3

Karim Benzema a înscris sezonul trecut 44 de goluri în toate competițiile în tricoul lui Real Madrid, contribuind din plin la succesul madrilenilor din La Liga și Champions League. Revenit după o accidentare, francezul pare că nu și-a intrat încă în ritm, fiind fără gol de pe 28 august.

Karim Benzema e Carlo Ancelotti

Credit imagine: Getty Images

Carlo Ancelotti nu este îngrijorat în ceea ce îl privește pe Karim Benzema. Atacantul francez nu a reușit să marcheze nici în victoria de miercuri seară cu Shakthar, scor 2-1, el fiind fără gol marcat de pe data de 28 august.
Din cauza unor probleme musculare, el a ratat trei meciuri, revenind în partida de campionat cu Osasuna. Benzema a ajuns la patru partide consecutive fără gol marcat, dar Ancelotti are încredere în continuare în atacantul francez, fiind mulțumit de prestația sa de miercuri seară:
"Se simte foarte bine și este crucial datorită calității sale și a poziționării sale foarte bune. A jucat pentru echipă și a fost o prezență constantă în careul advers. Nu a marcat, dar acesta este ultimul lucru la care ne gândim. Starea sa s-a îmbunătățit foarte mult și a avut o prestație completă", a declarat Carlo Ancelotti.
În ciuda faptului că nu a marcat, Karim Benzema a ajuns la o bornă impresionantă miercuri seară. El a ajuns la 80 de victorii în tricoul lui Real Madrid în cupele europene, fiind al doilea jucător în acest top, după Sergio Ramos. Francezul are șanse mari să îl depșească pe actualul fundaș de la PSG, care are 90 de victorii.
Citește și:

Real Madrid, lider în Champions League

După victoria de marți seară, Real Madrid și-a mărit avansul la 5 puncte de locul secund, Shakthar Donetsk. Echipa lui Carlo Ancelotti a ajuns la 9 puncte după primele trei etape, fiind cu un picior în primăvara europeană.
La finalul acestei săptămâni, Real Madrid va juca în La Liga pe terenul celor de la Getafe. În campionat, campioana en-titre se află pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul Barcelona, care are un golaveraj mai bun.
După meciul cu Getafe și returul cu Shakthar, Real Madrid va primi vizita Barcelonei la finalul săptămânii viitoare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo