Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cel mai emoționant moment al serii în Champions League! A dat două goluri la debut și a plâns în brațele familiei

Bianca Dumitru

Actualizat 08/09/2022 la 12:07 GMT+3

Tottenham a învins-o pe Marseille, în prima etapă a grupelor Champions League, cu scorul de 2-0. Ambele goluri au fost marcate de Richarlison, care a oferit și cel mai emoționant moment al serii, la finalul partidei.

Richarlison, după Tottenham - Marseille

Credit imagine: Twitter

Tottenham a debutat cu o victorie în grupele Champions League. Echipa lui Antonio Conte a câștigat aseară cu scorul de 2-0, pe teren propriu, duelul cu Marseille.
Ambele goluri ale lui Spurs au fost marcate, în interval de doar 5 minute, de Richarlison, care a înscris cu capul, după pasele lui Perisic și Hojbjerg.
La finalul partidei, brazilianul de 25 de ani, care și-a făcut impecabil debutul în cea mai importantă competiție intercluburi din Europa, a oferit cel mai emoționant moment al serii.
După meci, Richarlison a mers să-și salute familia care l-a urmărit din tribune, iar când a ajuns în brațele lor nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a început să plângă.
Citește și:

Richarlison, primele goluri pentru Tottenham

Richarlison a fost transferat de Tottenham în această vară, de la Everton, pentru 58 de milioane de euro. Atacantul are o cotă de piață de 48 de milioane de euro, iar de-a lungul carierei a mai jucat la America-MG, Fluminense și Watford.
Golurile marcate de el în prima etapă a grupelor Champions League sunt primele în tricoul lui Tottenham, până acum reușind doar două pase decisive în Premier League.
Pentru echipa lui Antonio Conte urmează sâmbătă, de la ora 19:30, deplasarea pe terenul lui Manchester City, într-un meci contând pentru a 7-a etapă a Premier League.
Apoi, marți, de la ora 19:45, Spurs va juca la Lisabona, în a doua etapă a grupelor Champions League, contra celor de la Sporting.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo