Astăzi a avut loc tragerea la sorți a duelurilor din turul doi preliminar al Champions League. CFR Cluj va juca cu armenii de la Pyunik Erevan în primul tur, iar dacă va merge mai departe va întâlni învingătoarea dintre Duddelange(Luxemburg) – KF Tirana (Albania).
Meciurile din turul doi preliminar al UEFA Champions League sunt programate pe 19/20 iulie (turul) și 26/27 iulie (returul). CFR va juca primul meci pe teren propriu.

CFR Cluj, șanse mari să ajungă în turul trei preliminar din Champions League

Liga Campionilor UEFA
CFR Cluj este asaltată de oferte pentru unul dintre cei mai buni jucători din sezonul trecut
IERI LA 08:01
Judecând după valoarea potențialelor adversare, CFR va pleca favorită indiferent de cine va câștiga dubla dintre Diddeleng (Luxemburg) – KF Tirana (Albania). În cazul în care formația luxemburfgeză va merge mai departe, ardelenii vor avea șansa revanșei. În urmă cu câțiva ani, CFR a ratat șansa de a ajunge în grupele Europa League după ce a fost eliminată de micuța formație din Luxemburg.
O calificare în turul 3 preliminar din Champions League ar avea o importanță deosebită pentru CFR Cluj, deoarece ar asigura prezența campioanei României cel puțin în grupele Conference League.
În turul 3 preliminar, CFR nu va mai fi cap de serie și ar putea da peste adversari precum Dinamo Zagreb, Steaua Roșie Belgrad, Olympiakos, Viktoria Plzen sau Malmo. Astfel, dacă va pierde în acea fază, CFR va juca în play-off-ul Europa League, iar un nou eșec ar duce formația ardeleană în grupele Conference League, la fel cum s-a întâmplat și anul trecut.
Liga Campionilor UEFA
Dan Petrescu nu se dezminte! Cum i-a caracterizat pe armenii de la Pyunik Erevan, adversarii din UCL
25/06/2022 LA 05:10
Liga Campionilor UEFA
Salah, ironizat de Modric, după finala Champions League! Rodrygo a dezvăluit ce i-a zis croatul
17/06/2022 LA 09:56