Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chelsea i-a pus gând rău lui Real Madrid în Champions League: "Nu vor să ne întâlnească!"

Irina Aldea

Publicat 19/03/2023 la 15:21 GMT+2

Real Madrid și Chelsea vor lupta pentru un loc în semifinalele UEFA Champions League. Englezii vor avea o misiune dificilă în fața campioanei en-titre, dar fotbaliștii lui Potter nu par speriați în fața acestei provocări. Christian Pulisic a transmis un mesaj războinic înainte de întâlnirea cu "Los Blancos".

Christian Pulisic - Chelsea vs. Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Atacantul lui Chelsea, Christian Pulisic, a avertizat echipele rămase în competiție cu privire la posibilitatea de a înfrunta trupa de pe Stamford Bridge, în urma tragerii la sorți a sferturilor de finală ale UEFA Champions League. Fotbaliștii lui Graham Potter vor înfrunta deținătoarea trofeului, Real Madrid, într-o revanșă a confruntării din sferturile de finală ale sezonului trecut.
Echipa lui Graham Potter și-a revenit după o perioadă de formă dezamăgitoare și a câștigat trei meciuri în toate competițiile. Aceasta include o victorie strălucită cu 2-0 (2-1 la general) împotriva Borussiei Dortmund în optimi la mijlocul săptămânii. Pulisic, care tocmai a revenit după o accidentare la genunchi, a vorbit despre speranțele lui Chelsea de a câștiga UEFA Champions League.
CITEȘTE ȘI:

Pulisic, avertisment pentru Real Madrid înaintea confruntării din Champions League

Pulicis a reflectat asupra modului în care trupa din vestul Londrei a câștigat competiția în 2021: "Nu aș vrea să joc împotriva noastră în Champions League, voi spune asta cu sinceritate, nu vor să ne întâlnească. Am fost într-o situație similară în ceea ce privește ultima dată când am câștigat acest trofeu".
Chelsea a fost a noua în Premier League și s-a luptat pentru a-și recăpăta forma sub conducerea lui Frank Lampard în 2021. Thomas Tuchel l-a înlocuit pe antrenorul englez și a condus clubul din Premier League spre al doilea trofeu al Ligii Campionilor din istoria clubului. Pulisic a făcut aluzie la acea reușită: "La jumătatea anului, luptând în campionat și o mulțime de oameni care ne spun că nu vom reuși. Amintiți-vă ce s-a întâmplat atunci. A fost ușor în ultimele săptămâni? Nu, dar sunt mândru de modul în care echipa a depășit pasa proasta, obținând trei victorii la rând".
Chelsea va înfrunta Real Madrid în prima manșă pe Santiago Bernabeu pe 12 aprilie, înainte ca meciul să se încheie pe Stamford Bridge șase zile mai târziu. Băieții lui Graham Potter vor căuta revanșa în fața madrilenilor, care i-au învins cu 5-4 la general în sferturile din sezonul trecut. Dacă vor trece de campioana en-titre, vor înfrunta Bayern Munchen sau Manchester City în semifinale.
Sferturile UEFA Champions League - 2023
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo