Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ciprian Tătărușanu s-a remarcat în duelul cu Chelsea! Ce note a primit după înfrângerea cu 3-0 din Champions League

Bianca Dumitru

Publicat 06/10/2022 la 08:32 GMT+3

AC Milan a fost învinsă miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, de Chelsea, într-un meci din a treia etapă a grupelor Champions League. Ciprian Tătărușanu, titular în echipa lui Stefano Pioli, a primit note destul de bune pentru prestația sa.

Ciprian Tătărușanu, în Chelsea - AC Milan

Credit imagine: Getty Images

AC Milan a pierdut miercuri seară, pe terenul celor de la Chelsea, cu scorul de 3-0, în meciul din a treia etapă a grupelor Champions League.
Wesley Fofana, Pierre-Emerick Aubameyang și Reece James l-au învins pe Ciprian Tătărușanu pentru a obține victoria. Cu toate astea, portarul român a primit unele dintre cele mai mari note ale echipei lui Stefano Pioli.
Tătărușanu, aflat la al doilea meci ca titular în acest sezon, a reușit câteva parade bune în prima repriză, iar la goluri nu a avut nicio vină, fiind notat cu 6,4 de cei de la site-ul SofaScore.
În plus, cei de la TuttoMercatoWeb i-au dat nota 5,5, menționând că românul a făcut tot posibilul pentru a reduce scorul: "Unde a putut, a intervenit. În special în prima repriză, când a gestionat trei faze periculoasă ale 'albaștrilor'. Nu a fost responsabil pentru niciunul dintre goluri."
Citește și:

Tătărușanu, titular în Chelsea - AC Milan

Jurnaliștii Eurosport Italia l-au notat pe Ciprian Tătărușanu cu 6, arătându-se încântați de parada reușită în startul partidei, când s-a opus unui șut al lui Mount: "A avut o intervenție remarcabilă în primele minute, să evite golul lui Mount. Nu am putut să facă nimic la golurile înscrise de echipa engleză."
În schimb, cei de la site-ul SempreMilan.it i-au dat românului nota 5, scriind că portarul a părut nesigur: "Nu a părut sigur în poartă. Golul lui James a fost la colțul scurt. A lăsat mingea să treacă la centrările încete, fără să iasă din poartă."
După primele 3 etape, AC Milan este pe locul 3 în grupa E din Champions League, la egalitate de puncte (4) cu Chelsea. Liderul clasamentului este RB Salzburg, cu 5 puncte, în timp ce Dinamo Zagreb se află pe locul 4, cu 3 puncte.
În următoarea rundă, pe 11 octombrie, AC Milan va primi vizita celor de la Chelsea, iar Salzburg va juca pe terenul celor de la Dinamo Zagreb.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo