Articol scris de Alex Ioniță
Antonio Conte a răbufnit după eșecul împotriva lui Sporting Lisabona și a chemat întreg lotul care a făcut deplasarea în Portugalia la un antrenament în această dimineață.
Inițial, antrenamentul trebuia să aibă loc spre seara zilei de astăzi, dar ținând cont de dezamăgirea lui Conte, acesta a vrut ca jucătorii săi să nu aibă timp de odihnă și să înceapă pregătirea pentru următoarea partidă.
Fotbal
Start de vis! Echipele din TOP 5 campionate din Europa care încă nu au pierdut în acest sezon
20/09/2022 LA 06:16
Conte a fost vizibil nervos pe jucătorii săi, acest lucru remarcându-se și în declarația acestuia de la finalul partidei.
"Pentru a juca în această competiție (n.r în UEFA Champions League) trebuie să reduci numărul greșelilor, pentru că la final vei plăti. Noi am plătit, am plătit scump.
Acum, în loc să scoatem un egal, am pierdut un meci împotriva unei echipe care joacă des în această competiție", a spus Antonio Conte, după meciul de ieri.
Pentru Tottenham, următoarea partidă va fi în Premier League, împotriva lui Leicester, sâmbătă, de la ora 19:30.
Citește și:

Echipele din Anglia suferă în Champions League

În momentul de față, cele 4 echipe din Anglia, care participă în grupele UEFA Champions League, nu au parte de un parcurs ușor, așa cum era de așteptat. Singura echipa din Premier League care pare că se descurcă bine este Manchester City, care a învins-o în prima etapă pe Sevilla, scor 4-0.
Restul echipelor par că se chinuie să obțină rezultate bune. Liverpool a început cu stângul grupele, pierzând cu Napoli (1-4). Totuși, se pare că formația antrenată de Jurgen Klopp își revine, aseară câștigând partida cu Ajax Amsterdam, scor 2-1.
În ceea ce o privește pe Tottenham, situația din grupa grupa D pare că se complică, în urma eșecului de aseară. În momentul de față, Sporting Lisabona se află pe primul loc în grupă cu 6 puncte, în timp ce Tottenham și Eintracht Frankfurt ocupă locurile 2 și 3 cu 3 puncte. Ultimul loc al grupei este ocupat de Olympique Marseille, francezii pierzând ambele meciuri jucate până acum.
În cazul lui Chelsea lucrurile stau destul de rău, cel puțin pentru moment. Londonezii au pierdut în prima etapă a grupelor un meci relativ ușor împotriva celor de la Dinamo Zagreb (0-1) și se află, înaintea meciului din această seară, pe ultimul loc în grupa E, din care mai fac parte Milan și RB Sazlburg. Primul meci al londonezilor cu Graham Potter pe bancă va fi în această seară, cu RB Salzburg, pe Stamford Bridge.
Serie A
5 motive pentru care Serie A este cel mai imprevizibil campionat din Europa
19/09/2022 LA 11:24
Premier League
Tottenham, de neînvins în Premier League! Spurs a trecut fără probleme de Leicester
17/09/2022 LA 18:24