CFR Cluj și FC Pyunik au remizat, scor 0-0, în turul primei runde preliminare a Champions League. Deși a avut numeroase ocazii de a înscrie, între care se remarcă o bară a lui Debeljuh, în minutul 73, echipa lui Dan Petrescu nu a reușit să câștige meciul din Armenia.
La finalul partidei, președintele campioanei României a vorbit despre prestația ardelenilor. Cristi Balaj a declarat că, din punctul său de vedere, CFR a fost urmărită de ghinion, jucătorii nereușind să transforme niciuna dintre ocaziile avute.
"Important este că nu am primit gol, putem să zicem că Pyunik e o echipă incomodă. Jucătorii noștri în sistemul defensiv au reușit să contracareze ofensiva lor, dar au avut neinspirație în fața porții, ghinion, neșansă.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a răbufnit după transferul lui Păun! "Eu nu am fost de acord cu plecările lor"
IERI LA 15:28
Sper ca băieții să simtă că sunt mai buni, din punctul meu de vedere sunt mai buni decât echipa gazdă, dar orice joc trebuie tratat cu maximă seriozitate.
Probabil în retur, dacă vom avea cel puțin tot atâtea ocazii de gol, vom reuși să câștigăm și să ne calificăm", a declarat oficialul celor de la CFR Cluj la DigiSport.
Meciul decisiv pentru calificarea în turul 2 preliminar al Champions League se va da în returul de la Cluj-Napoca, programat pe 13 iulie, de la ora 21:30.
Romanian Liga I
Victor Pițurcă și-a ales favorita la titlu! "Jucătorii nu sunt grozavi, dar sunt numeroși"
28/09/2022 LA 13:11
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35