CFR Cluj și FC Pyunik au remizat, scor 0-0, în turul primei runde preliminare a Champions League. Deși a avut numeroase ocazii de a înscrie, între care se remarcă o bară a lui Debeljuh, în minutul 73, echipa lui Dan Petrescu nu a reușit să câștige meciul din Armenia.
La finalul partidei, președintele campioanei României a vorbit despre prestația ardelenilor. Cristi Balaj a declarat că, din punctul său de vedere, CFR a fost urmărită de ghinion, jucătorii nereușind să transforme niciuna dintre ocaziile avute.
"Important este că nu am primit gol, putem să zicem că Pyunik e o echipă incomodă. Jucătorii noștri în sistemul defensiv au reușit să contracareze ofensiva lor, dar au avut neinspirație în fața porții, ghinion, neșansă.
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, devastat după victoria din Conference League! Și-a pierdut unul dintre atacanți
IERI LA 20:51
Sper ca băieții să simtă că sunt mai buni, din punctul meu de vedere sunt mai buni decât echipa gazdă, dar orice joc trebuie tratat cu maximă seriozitate.
Probabil în retur, dacă vom avea cel puțin tot atâtea ocazii de gol, vom reuși să câștigăm și să ne calificăm", a declarat oficialul celor de la CFR Cluj la DigiSport.
Meciul decisiv pentru calificarea în turul 2 preliminar al Champions League se va da în returul de la Cluj-Napoca, programat pe 13 iulie, de la ora 21:30.
UEFA Europa Conference League
"Dan Petrescu pleacă dacă pierde cu Soligorsk!" Anunțul bombă dinaintea meciului de la Cluj
IERI LA 16:44
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, iritat înaintea returului cu Soligorsk: "Avem cele mai multe meciuri din Europa"
10/08/2022 LA 19:27