CFR Cluj o va înfrunta marți seară, de la ora 19:00, pe FC Pyunik Yerevan, în meciul tur din prima manșă a preliminariilor Champions League. Campioana României a plecat astăzi spre Armenia.
Înaintea deplasării, Dan Petrescu a susținut o conferință de presă în care a prefațat duelul. Antrenorul clujenilor a spus că se așteaptă la un meci greu, în ciuda faptului că adversarul este unul accesibil la prima vedere.
Tehnicianul a vorbit și despre transferurile realizate de clubul din Gruia în această vară, evidențiind că încă nu s-au format relații de joc în cadrul grupului.
Romanian Liga I
Debeljuh a răbufnit după eliminarea din meciul cu Chindia! "A fost penibil! Mă las de fotbal"
ACUM 10 ORE
"Vedem, sperăm. Va fi un meci foarte greu. Au luat numai jucători buni, s-au întărit și sigur riscă și ei tot pentru a se califica într-o grupă continentală. Ar fi ceva fantastic pentru ei. În ultimii ani acasă cei de la Pyunik au avut rezultate foarte bune. Pe teren propriu sunt foarte buni, mai ales că au venit jucători străini.
Au 9 jucători care joacă la echipa națională a Moldovei, Venezuela, Estonia, Ucraina. Au și brazilieni. Sunt 14 străini, e o formație care zic că e foarte periculoasă din ceea ce am văzut eu sezonul trecut. Din păcate nu am văzut niciun amical, nici nu știu dacă au jucat pentru că nu au postat nimic. Au vrut să facă surpriză, clar.
Jucătorii care au venit sunt jucători foarte buni, nu știu dacă au avut timp să îi pună să joace împreună. Noi suntem la început, după multe schimbări, și acum să vedem dacă suntem pregătiți. Sunt convins că va fi un meci foarte greu, șansele în momentul ăsta sunt egale, ca la orice meci din Champions League", a declarat Dan Petrescu.
Citește și:

"Fotbalul românesc e dezastru!"

Antrenorul a comentat și situația fotbalului din România, amintind de duelurile dintre naționala tricoloră și reprezentativa Armeniei și spunând că Pyunik este avantajată.
"Presiunea este mare tot timpul... și dacă jucam cu o echipă mai bună ca noi tot noi eram favoriți în viziunea presei, așa e în România. Fotbalul românesc e dezastru, în ultimii 5 ani nu a făcut nimeni nimic, în afara CFR-ului. Nici la nivel de echipă națională, nici la nivel de cluburi. Dacă jucăm cu campioana Armeniei, care a bătut România, eu zic că ei sunt favoriți.
Armenia a bătut România, să nu uitați asta! Fotbalul românesc e dezastru. Suntem dezastru în momentul de față. Oricine ne prinde, ne bate! Și la nivel de club, și la nivel de echipă națională. Dar sper în continuare CFR să mențină rezultatele din ultimii ani și să ajungem într-o grupă de cupă europeană. Dacă se ajunge într-o grupă europeană, CFR își face datoria", a mai spus Dan Petrescu, la plecarea spre Armenia.
Meciul dintre FC Pyunik și CFR Cluj este programat marți, de la ora 19:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro. Dacă se va califica în turul 2, campioana României va da peste învingătoarea din duelul Dudelange (Luxemburg) - KF Tirana (Albania).
Romanian Liga I
CFR, două goluri și trei cartonașe roșii în meciul cu Chindia! Clujenii au urcat pe locul 1
ACUM 12 ORE
Romanian Liga I
Petrescu a explicat jocul slab al CFR-ului din deplasarea în Andorra! Ce a zic despre următorul meci
29/07/2022 LA 17:01