Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo Kiev a fost învinsă de Benfica, în turul din play-off-ul Champions League! Rezultatele serii

Alex Masgras

Publicat 18/08/2022 la 00:05 GMT+3

Dinamo Kiev a fost învinsă de Benfica în manșa tur a play-off-ului UEFA Champions League, scor 0-2. Tot în această seară s-au mai disputat alte două partide, Qarabag – Viktoria Plzen și Maccabi Haifa – Steaua Roșie Belgrad.

Dynamo Kyiv v SL Benfica - UEFA Champions League Play-Off First Leg at LKS Stadium on August 17, 2022 in Lodz. (

Credit imagine: Getty Images

Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, a pierdut partida tur din play-off-ul UEFA Champions League. Într-o partidă care s-a desfășurat în Polonia, Benfica s-a impus cu 2-0. Ambele goluri ale lusitanilor au fost marcate în prima repriză. Scorul a fost deschis de Gilberto, în minutul 9, iar Goncalo Ramos a majorat diferența în minutul 37. Pe finalul partidei, Dinamo Kiev a căutat golul care să păstreze speranțe pentru returul de săptămâna viitoare, fără succes însă.
Tot în această seară a avut loc și partida dintre Maccabi Haifa și Steaua Roșie, acolo unde s-au înscris cinci goluri. Gazdele s-au impus cu 3-2, reușind să revină de la 1-2. Frantzdy Pierrot a deschis scorul în minutul 18 pentru Maccabi Haifa, dar Steaua Roșie Belgrad a intrat în avantaj la pauză, grație golurilor marcate de Pesic și Kanga în minutele 27, respectiv 40. După pauză, Pierrot a realizat dubla, în minutul 51, iar Chery a adus victoria pentru Maccabi cu reușita din minutul 61.
A treia partidă a serii a fost cea dintre Qarabag și Viktoria Plzen. După primele 90 de minute din Azerbaidjan, scorul este 0-0, iar calificarea se va decide în Cehia.
După partidele tur din play-off-ul UEFA Champions League, Benfica este singura echipă care este aproape sigură de calificarea în grupele competiției, celelalte partide fiind deschis oricărui rezultat.
Citește și:

Rezultatele din manșa tur a play-off-ului UEFA Champions League

  • Rangers – PSV 2-2
  • Bodo/Glimt - Dinamo Zagreb 1-0
  • FC Copenhaga – Trabzonspor 2-1
  • Qarabag – Viktoria Plzen 0-0
  • Dinamo Kiev – Benfica 0-2
  • Maccabi Haifa – Steaua Roșie Belgrad 3-2
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo