Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii lui Napoli pregătesc o atmosferă incendiară cu Liverpool: "Se va auzi până pe Anfield"

Alex Masgras

Actualizat 06/09/2022 la 22:03 GMT+3

Liverpool merge la Napoli pentru prima etapă a grupelor din UEFA Champions League, iar Luciano Spalletti, antrenorul italienilor, îi avertizează pe "cormorani" că vor fi întâmpinați de o atmosferă incendiară pe Stadio Diego Armando Maradona.

Luciano Spalletti durante Napoli-Lecce - Serie A 2022-23

Credit imagine: Getty Images

Luciano Spalletti spune că Napoli este pregătită pentru duelul din prima etapă a grupelor UEFA Champions League cu Liverpool. Partida va avea loc în Italia, pe Stadio Diego Armando Maradona, iar antrenorul gazdelor a promis o atmosferă de zile mari:
"Știm puterea pe care Maradona o poate da. Sunt sigur că strigătul de campioni al stadionului nostru se va auzi până pe Anfield. Entuziasmul trebuie să fie mai mare decât tensiunea, iar fanii noștri știu cum să ne dea multă energie", a spus Spalletti la conferința de presă.
picture

ETalks | Analiza sezonului din Champions League! Ce șanse au echipele fără trofeu să triumfe în 2023

Citește și:

Luciano Spalletti, cuvinte frumoase la adresa lui Jurgen Klopp, la conferința de presă

Luciano Spalletti și Jurgen Klopp săau mai întâlnit o singură dată până acum, atunci când Borussia Dortmund o învingea pe Zenit cu scorul de 4-2.
Înaintea partidei de miercuri seară, Luciano Spalletti a avut numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului german, declarând că este o onoare să îi fie adversar și că va fi atent la acesta, deoarece este un antrenor de la care poate învăța lucruri noi:
"Sunt onorat să stau lângă banca lui Klopp. Este un caracter unic și un antrenor cu o filosofie care iese în evidență. Voi încerca să îi citesc cu grijă indicațiile pe care le va oferi echipei sale. Este un antrenor de la care ai mereu ceva de învățat", a mai spus Spalletti.
Liverpool și Napoli s-au mai întâlnit în 2018 și 2019 în grupele UEFA Champions League. În meciurile disputate în Italia, Napoli s-a impus de fiecare dată. În 2018 a fost 1-0, în timp ce în 2019, napoletanii au câștigat cu 2-0.
Liverpool și-a luat revanșa numai în 2018, atunci când a câștigat cu 1-0 și a obținut calificarea în primăvara europeană, într-un sezon în care avea să cucerească și trofeul. În 2019, partida de pe Anfield s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.
În ultima etapă de campionat, Napoli a câștigat pe terenul celor de la Lazio, scor 2-1, în timp ce Liverpool a remizat în Merseyside Derby cu Everton, scor 0-0.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo