Guardiola a primit galben după fluierul final de la City-Dortmund! Reacția fabuloasă a antrenorului

Nicu Savin

Publicat 15/09/2022 la 09:17 GMT+3

Pep Guardiola a oferit momentul serii în Champions League. Antrenorul lui City a protestat vehement la finalul meciului cu Dortmund și a fost avertizat. Imediat, acesta și-a dat seama că a greșit și l-a îmbrățișat pe Daniele Orsatto.

Manchester City manager Pep Guardiola has apologised for his outburst towards referee Daniel Orsato following his side’s 2-1 victory over Borussia Dortmund in the Champions League. Orsato gave Guardiola a yellow card which led to the City manager strangel

Credit imagine: Getty Images

Pep Guardiola a trecut de la agonie la extaz în timpul partidei dintre Manchester City și Borussia Dortmund, din etapa a 2-a a fazei grupelor Champions League. "Cetățenii" au făcut un meci modest și au fost conduți cu 1-0, dar au reușit să obțină toate punctele prin golurile lui Stones și Haaland din minutele 80 și 84.
În ciuda victoriei, Pep Guardiola a avut câteva lucruri să-i reproșeze arbitrului Daniele Orsato la final și a făcut-o într-un mod vehement. Centralul nu a ezitat să-i arate cartonașul galben managerului, iar reacția acestuia a fost una savuroasă.

Guardiola a oferit imaginea serii în Champions League

Deși a vrut să plece imediat din preajma arbitrului, Guardiola și-a dat seama că a greșit și și-a cerut scuze într-un mod hilar, îmbrățișându-l pe cavalerul fluierului. Imaginea s-a viralizat repede pe rețelele de socializare. Ulterior, Guardiola și Orsato au purtat o discuție, în care și-a expus punctele de vedere într-un mod civilizat.
Trecând peste disputa cu arbitrul, Guardiola a analizat meciul de pe Etihad și a recunoscut că echipa sa nu a făcut un joc strălucit, dar s-a arătat mulțumit de faptul că jucătorii au reușit să reacționeze și să întoarcă rezultatul. Ibericul a subliniat că City a progresat enorm în ultimii ani la capitolul reveniri în partidele în care este condusă.
"Am avut multe probleme și am fost foarte pasivi în tranzițiile și mișcările noastre. Ne-a costat. Am jucat într-o treaptă greșită. Eram conduși cu 1-0 și Bernardo Silva, Phil Foden și Julián Alvarez ne-au ajutat să schimbăm ritmul. Ne-am arătat personalitatea. Ne-am schimbat, din fericire, pentru că în Liga Campionilor nimeni nu te iartă.
Nu știu ce s-a întâmplat în ultimele sezoane, dar am învățat să schimbăm jocurile. Înainte nu puteam întoarce soarta unui joc. Niciodată. Nu a fost ușor să revenim, s-au apărat bine timp de 90 de minute. Asta ne-a afectat, pentru că nu am avut ritmul potrivit. Ei nu pierd mingea, iar dacă nu joci în ritmul potrivit ești nevoit să alergi mai mult", a spus Guardiola la finalul partidei.
Manchester City are punctaj maxim după două etapa din Champions League și câștigarea grupei pare o formalitate, mai ales că pentru echipa lui Guardiola urmează partidele cu FC Copenhaga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo