Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola și Tuchel, stări total diferite după Bayern - Manchester City 1-1! "Am avut noroc" vs. "E greu de digerat"

Bianca Dumitru

Actualizat 20/04/2023 la 07:57 GMT+3

Bayern Munchen și Manchester City au remizat, scor 1-1, în manșa secundă din sferturile de finală ale Champions League, dar englezii au obținut calificarea în semifinale grație victoriei din tur, scor 3-0. La finalul partidei, Pep Guardiola și Thomas Tuchel au comentat desfășurarea partidei.

Pep Guardiola și Thomas Tuchel, în Manchester City - Bayern

Credit imagine: Getty Images

Bayern Munchen și Manchester City au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul retur din sferturile de finală ale Champions League. Profitând de victoria categorică din tur, cu scorul de 3-0, englezii au făcut pasul spre semifinalele competiției, acolo unde vor da peste Real Madrid.
La finalul partidei de pe Allianz Arena, antrenorii celor două echipe au analizat jocul. Pep Guardiola s-a arătat încântat de rezultat și i-a lăudat și pe adversarii săi.
Tehnicianul campioanei din Premier League a vorbit și despre penalty-ul ratat de Erling Haaland, explicând presiunea uriașă care se pune pe tineri într-o competiție de acest calibru.
"Trei ani la rând în semifinalele Champions League. Am jucat împotriva unei echipe incredibile. Ne-am chinuit în prima repriză. Upamecano a rupt liniile în flancul nostru stâng și ne-am chinuit cu Coman. Am avut noroc că înaintea penalty-ului pe care l-am ratat, au avut doar una sau două ocazii de gol.
Se putea întâmpla orice, dar ne-am apărat foarte bine, iar a doua repriză a fost mult mai bună. Suntem o echipă bună, suntem din nou în semifinale.
Finalizarea lui Erling a fost foarte bună. Este foarte tânăr, jucătorii simt ce înseamnă să joci în această competiție, vor să o facă foarte bine, iar presiunea este mare.
Echipa este epuizată și nu știu cum vom reuși să ne recuperăm pentru jocul contra celor de la Sheffield United. Va fi foarte dificil", a declarat Pep Guardiola, citat de BBC.
Citește și:

Tuchel, dezamăgit de eliminarea din Champions League

La rândul său, Thomas Tuchel s-a declarat dezamăgit de eliminarea lui Bayern din Champions League în sferturi pentru al doilea an consecutiv. Antrenorul bavarezilor a menționat că avea așteptări mai mari de la jucătorii săi.
"A fost departe de ceea ce aveam în minte sau ce aveam nevoie. Este greu de digerat. Am jucat cu foarte puțină energie și ritm și am avut foarte puțină convingere, multă incertitudine în jocul nostru.
Au fost atât de multe greșeli simple, dar totuși am avut suficiente șanse să câștigăm jocul. Nu este ceea ce ne-am dorit. Chiar mă așteptam la o evoluție diferită. Ne-am pregătit bine, dar nu am reușit să livrăm pe teren", a spus Thomas Tuchel.
Pentru Manchester City, în semifinalele Champions League, urmează duelul cu Real Madrid, dubla manșă fiind programată pe 9 și 16 mai.
Cine va câștiga trofeul Champions League în acest sezon?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo