Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gundogan și Guardiola au prefațat returul cu Bayern din Champions League! Care e avantajul lui City

Bianca Dumitru

Publicat 18/04/2023 la 23:02 GMT+3

Manchester City o va înfrunta miercuri seară, în deplasare, pe Bayern Munchen, în meciul retur din sferturile de finală ale Champions League. Ilkay Gundogan și Pep Guardiola au prefațat duelul, vorbind despre forma campioanei Angliei.

Joshua Kimmich, Ilkay Gündogan - Manchester City - FC Bayern München

Credit imagine: Getty Images

Manchester City va juca miercuri seară, de la ora 22:00, pe terenul celor de la Bayern Munchen, în meciul retur din sferturile de finală ale Champions League. Englezii pornesc cu un avantaj semnificativ pe tabelă, după victoria din tur, scor 3-0, de pe Etihad.
Înaintea partidei, Ilkay Gundogan și Pep Guardiola au susținut o conferință de presă în care au prefațat duelul. Fotbalistul a vorbit despre forma foarte bună în care se află echipa sa, dezvăluind că nu există niciun "ingredient secret" în spatele acesteia.
Gundogan a punctat că jucătorii lui City au reușit să găsească formula perfectă de joc, în care fiecare dintre ei se simte cel mai bine, astfel încât să poată da totul.
"Am avut discuții, dar cred că tot ceea ce s-a întâmplat este în principal pe teren. Uneori face clic în timpul meciului. Aveam un anumit sistem care poate până la Southampton nu părea că ni se potrivește 100%.
Dar, la un moment dat, este doar un sentiment personal uneori, face clic și îți spui 'ok, acesta este drumul de urmat'. În acest moment, se simte ca și cum e perfect pentru toată lumea", a declarat Gundogan.
Citește și:

Guardiola, încântat de prezența în sferturile Champions League

La rândul său, Pep Guardiola s-a arătat încântat de posibilitatea de a înfrunta o echipă de talia lui Bayern Munchen, într-o fază atât de avansată a celei mai importante competiții intercluburi din Europa.
Antrenorul campioanei din Premier League a declarat că jucătorii săi știu ce au de făcut pentru a-și atinge obiectivul, acela de a se califica în semifinalele Champions League.
"Aceasta este o oportunitate de a demonstra ce putem în fața uneia dintre cele mai bune echipe din Europa și vom încerca să ne impunem jocul. Vom încerca să facem cât mai mult posibil... Mentalitatea noastră este de a încerca să câștigăm jocul.
Este frumos să joci împotriva lui Bayern și să călătorești prin Europa pentru a întâlni astfel de echipe, nu eram aici acum un deceniu, ne uitam la televizor.
E frumos să fim aici și să încercăm să ajungem din nou în semifinale. Acesta este obiectivul nostru. Ce facem pentru a-l atinge? Încercăm să fim noi înșine cât mai mult posibil și să ne facem jocul", a spus și Pep Guardiola.
Duelul dintre Bayern Munchen și Manchester City, din sferturile de finală ale Champions League, este programat miercuri seară, de la ora 22:00, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Cine va câștiga trofeul Champions League în sezonul 2022/23?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo