Manchester City a făcut un meci modest contra Borussie Dortmund, dar a reușit în final să obțină victoria. Reus a deschis scorul pentru nemțși în minutul 56, dar "cetănii" au întors soarta meciului prin golurile marcate de Stones (minutul 80) și Haaland (minutul 84).
Norvegianul a înscris printr-o execuție acrobatică și nu s-a bucurat, în semn de respect pentru fosta sa echipă. Chiar dacă reușita norvegianul a luat prim planul, experții au remarcat assist-ul oferit de Joao Cancelo, unul de clasă mondială, cu exteriorul.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM 17 ORE

Balint și Ilie Dumitrescu, fermecați de assist-ul lui Cancelo pentru Haaland

Gabi Balint a fost fermecat de centrarea portughezului, pe care l-a asemănat cu fostul mare jucător român, Liță Dumitru.
"Asta i-a lipsit lui Guardiola(n.r.- un atacant precum Haaland) în anii trecuți și s-ar putea ca asta să-l ajute să devină câștigătorul Champions League. Nu oricine poate să lovească mingea cu exteriorul. A fost un român care mai dădea așa, Liță Dumitru", a spus Balint la Digi Sport.
Și Ilie Dumitrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa oamenilor care au creat golul victoriei pentru City.
"Centrarea asta e extrem de complicată pentru fundașii centrali. Între 6 și 12 metri, cu exteriorul, foarte greu și pentru portar, și pentru fundași, să intervină. Excepțional. Mi-a plăcut și chestia asta la Haaland. Nu s-a bucurat că a marcat. A fost fericit, dar nu s-a exteriorizat. Procedeul ăsta e super complicat, trebuie să ai coordonare și apoi trebuie să-i dai direcție. Senzațional!", a adăugat fostul internațional.
Haaland a ajuns la 26 de goluri marcate în Champions League și a devenit cel mai tânăr fotbalist care marchează împotriva unei foste echipe în cea mai tare competiție intercluburi. La 22 de ani și 55 de zile, norvegianul a doborât recordul lui Alvaro Morata, care înscria împotriva lui Real Madrid la 22 de ani și 194 de zile, după ce o făcuse și pentru madrileni în prealabil.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
IERI LA 05:15
Premier League
Messi sau Ronaldo? Cine e fotbalistul alături de care ar vrea Kevin De Bruyne să joace
22/09/2022 LA 11:29