Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland, după prestația uluitoare din Champions League: "Asta e superputerea mea!" Ce i-a spus lui Guardiola

Bianca Dumitru

Actualizat 15/03/2023 la 00:51 GMT+2

Manchester City s-a calificat în sferturile Champions League, după ce a trecut cu scorul general de 8-1 de RB Leipzig. În returul din Anglia, Erling Haaland a înscris 5 goluri, iar după meci s-a declarat încântat de prestația sa și a echipei lui.

MANCHESTER, ENGLAND - MARCH 14: Pep Guardiola, Manager of Manchester City, embraces Erling Haaland of Manchester City after being substituted during the UEFA Champions League round of 16 leg two match between Manchester City and RB Leipzig at Etihad Stadi

Credit imagine: Getty Images

Manchester City s-a impus cu scorul de 7-0, pe teren propriu, în meciul retur cu RB Leipzig din optimile Champions League. Campioana Angliei s-a calificat, astfel, cu scorul general de 8-1, în sferturile de finală ale competiției.
Pe Etihad, Erling Haaland a fost omul spectacol, reușind 5 dintre golurile echipei lui Pep Guardiola. Norvegianul de 22 de ani a intrat în istoria Champions League și a egalat un record stabilit de Lionel Messi în fazele eliminatorii ale UCL.
La finalul partidei, atacantul s-a arătat încântat de prestația sa și a întregii echipe, spunând că este mândru să joace în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent.
Haaland nu a putut să-și aleagă golul preferat din această seară, dar a evidențiat faptul că a fi golgheterul echipei este superputerea lui.
În plus, norvegianul a dezvăluit și ce i-a spus lui Pep Guardiola atunci când antrenorul l-a scos de pe teren, în minutul 63, înlocuindu-l cu Julian Alvarez.
Citește și:

Haaland, după spectacolul oferit în Champions League

"Este o noapte mare. În primul rând, sunt mândru că joc în această competiție, îmi place. Cinci goluri! A câștiga cu 7-0 este uimitor.
Golurile sunt neclare în capul meu. Îmi amintesc că am tras, dar nu m-am gândit. Am fost atât de obosit după cât am sărbătorit.
Super puterea mea este să dau goluri. Să fiu sincer? Am dat multe goluri azi, nu m-am gândit. Am încercat doar să bag mingea în plasă. În mare parte totul este să fiu rapid în gândire și să încerc să pun mingea acolo unde nu este portarul.
Am lucrat ieri la pressing, mai ales acasă trebuie să alergăm și să îi presăm pe adversari. Suntem atât de buni la recuperarea balonului. După părerea mea, ar trebui să facem asta mai mult.
(n.r. În momentul schimbării) I-am spus lui Guardiola că mi-ar plăcea să marchez un hat-trick dublu, dar ce pot face?", a declarat Erling Haaland, citat de BBC Sport.
După victoria uriașă cu Leipzig, pentru Manchester City urmează, în weekend, duelul cu Burnley, contând pentru sferturile de finală ale FA Cup.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo